Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +197
mandanda +25
W ogóle wytłumaczy ktoś kim właściwie był ten Epstein? lol Bo to, że był finansistą i miał firmę konsultingową, która zarządzała majątkami kilku znanych ludzi to można wyczytać z neta. Moje pytanie brzmi, kim był, że te całe elity do niego lgnęły? XD Przecież typ nie był żadnym Bezosem, tylko "szeregowym" multimilionerem, pewnie w Texasie czy Kalifornii jest z kilkuset bogatszych i żaden Musk, czy Gates nawet pewnie nie szuka z nimi

Witam. Zastanawiam się jaka baza danych jest lepsza: relacyjna, czy nierelacyjna, przy tworzeniu gry via www?
Ciężko mi się zgodzić z koleżanką, ponieważ nie prezentuje koleżanka żadnych źródeł oprócz "z tego, co mi wiadomo". Najwidoczniej mamy sprzeczne wiadomości.
Szczególne wątpliwości ogarniają mnie, kiedy czytam o "większości", której podobno "witam" źle się kojarzy. Koresponduję dość dużo (niestety muszę) i przeważająca większość listów elektronicznych, które dostaję - zaczyna się od "witam". Są to listy od ludzi zajmujących się biznesem i od pracowników akademickich. Profesorom zdarza się też
"Nie akceptuję też coraz popularniejszej, nagminnej wręcz formy "Witam!"
Dzięki za rady i opinie. Zacznę od relacyjnej, a później jak starczy chęci i znajdzie się czas, pobawię się tez drugą opcją :)
staje się upierdliwe. Widzisz je w ciągu kilkadziesiąt maili, a wszystkie zaczynają się tak samo.
Potem ktoś kombinował z "Dzień dobry", "Witam", imiennie na "Witaj...", aż w końcu prowadzący napisał raz "Cześć" i się atmosfera rozluźniła,
@TiIa: poprosze źródło. Co prawda spytalem tylko kilkunastu znajomych, więc żadna grupa reprezentacyjna, ale żaden tego tak nie odbiera. I nie, nie mamy po naście lat;)