@Jah00: z czym masz problem gościu xD zarobiłem na inwestycji, trzymałem ją 3 lata, kolejny raz kupię bitka za 2 lata jak każdy już go skaże na niebyt.
@ricco7: sumarycznie jakieś 800k. Najważniejsze co polecam sprawdzać to przewalutowanie - kiedy i przez kogo się dzieje. Najlepiej w kantorze internetowym, mając osobno konto walutowe.
z czym masz problem gościu xD zarobiłem na inwestycji, trzymałem ją 3 lata, kolejny raz kupię bitka za 2 lata jak każdy już go skaże na niebyt.
@slgdfhsdhjfbs: To ty masz problem, bo zamieniłeś najlepsze aktywo na świecie na jakieś bezwartościowe papierki, które każdego dnia teraz będą tracić na wartości. I co teraz zrobisz? Głupio ci, tak? Fajnie być biedakiem? Już nigdy nie uda ci się kupić po tej cenie,
@slgdfhsdhjfbs: A tak całkiem serio sprzedawanie teraz jest po prostu błędem inwestycyjnym, bo za kilka miesięcy cena będzie dużo wyższa. Np. ja poniżej $200k to nawet nie myślę o sprzedawaniu. Zbyt szybkie realizowanie zysków to podstawowy błąd początkujących inwestorów. Nawet jeśli kupowałeś po $1 to nadal uważam to za błąd i odradzam sprzedawanie. Sprzedaje się jak jest euforia, jak grzeją się wskaźniki, albo jak odpowiednie średnie zostaną przełamane. Nic z
Dawno, dawno temu matka mi mówiła bym nie chodził po nocy bo jacyś dziwni ludzie mogą się kręcić. I tak sobie teraz myślę po tych paru latach że to ja mogę być tymi dziwnymi ludźmi.
Sprzedane.
@slgdfhsdhjfbs: To ty masz problem, bo zamieniłeś najlepsze aktywo na świecie na jakieś bezwartościowe papierki, które każdego dnia teraz będą tracić na wartości. I co teraz zrobisz? Głupio ci, tak? Fajnie być biedakiem? Już nigdy nie uda ci się kupić po tej cenie,