Wpis z mikrobloga

@dzoanakurpa: on dosłownie jest jedną z tych bab, tylko z siurkiem ponoć. Pech chciał, że pandora była o facetach, a on się jakoś tam rzekomo kwalifikował do tej plci to psiapsiuły go w-----y pod pociąg.
  • Odpowiedz
  • 0
@Seledynka123: To prawda. Ogólnie uważam, ze nie da się być ciagle ofiara jak on to przedstawi (błagam np. on nawet sugerował ze Wardega go powinien przeprosić za śmianie się z Kasia Wróć XD'''''). Sama nie jest zaburzona jak te osoby z tego towarzystwa bo nie ćpam i nie bawię się z związki otwarte ale tez zdarzyły się sytuacje ze to ja byłam winna i kogoś skrzywdziłam. Bo jestem człowiekiem i
  • Odpowiedz
@Seledynka123 z tych ról da się wyjść, są to niedojrzałe rolę w relacjach. Da się nad tym popracować i obierać bardziej dojrzałe rolę niż sprawca, ofiara i wybawiciel. Trzeba tylko dostrzec schemat. Byłem w takiej toksycznej relacji raz w życiu, a mam talent do dostrzegania schematów i po kilku razach zobaczyłem te role i później udawało mi się w nie nie wpadać, po czasie nawet nie wpadałem w rolę ofiary, nie
  • Odpowiedz