@TTedbundYY: Smutno się takie rzeczy czyta. Z drugiej strony chłop nie ma jaj by to zakończyć i zasłania się dzieckiem, jeszcze męczennika z siebie zrobi jaki to on odpowiedzialny i jak bardzo się poświęca. Hatfu na kukolda, mężczyzna powinien wiedzieć co na jego miejscu zrobić.
@schweizer: Chuop jest przegrany- nawet jak wina żony to i tak ona dostanie połowę majątku, albo cały jak mają nieruchomość i opiekę nad dzieckiem, a on obowiązek alimentacyjny na dziecko i widzenie 2h raz w tygodniu lub raz na dwa tygodnie. O ile ten cytat to nie jakiś bait, to baba na 99% poszła do łóżka ze swoim ex. ¯\(ツ)/¯
@TTedbundYY: najgorsze w takich sytuacjach to wmawianie sobie że kierujesz się dobrem dziecka. Dzieci lepiej niech mają szczęśliwych rodziców z innymi partnerami niż na siłę dwójkę ale z toksyczną sytuacja tóra sie juz zawsze będzie niszczyła ich oboje a następnie ten syf przejdzie na dzieciaki. Stary to trwalo 3 lata ,to byl wyrachowany ruch. Siedziala z tobą i dzieckiem a w głowie miala kutasa innego goscia. Takie laski sie odcina
@TTedbundYY tak sobie myślę jaki byłem s---------y kiedy moja była kiedys się p--------a z jakimś typem na work n travel w Ameryce, a potem to wyszło w mailach. Brzydzę się sobą że z takim gownem się jeszcze potem bujałem 2 lata. Obrzydliwe.
O ile ten cytat to nie jakiś bait, to baba na 99% poszła do łóżka ze swoim ex. ¯\(ツ)/¯