Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +248
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz
jmuhha +3

Przypominałem sobie kiedyś CSSa i bawiłem się w wizualne projektowanie klawiatury. Pomyślałem sobie, że fajnie byłoby mieć klawiaturę z wbudowanymi kartami, na których byłby np. jakiś mobilny system, ustawienia, różne dane, muzyka. Za pomocą wyświetlacza na klawiaturze aktywowałoby się nośniki, który pojawiałyby się od razu w systemie. Mogłaby być tteż opcja szyfrowania wybranych kart na poziomie czipsetu i hasła podawanego z klawiatury w trakcie aktywacji. Do tego z poziomu LCD, jeszcze mobilne notatki, menadżer różnych makr, podręczny schowek, zabezpieczony menadżer haseł, zakładki stron www, szybkie wybieranie programów. No i fizyczna regulacja głośności, podpięcia słuchawek i gniazdo na urządzenia USB.
Myślałem jeszcze, żeby klawiatura była przystosowana do menadżerów kafelkowych z zupełnie innym układem klawiszy. Nawet, gdzieś mam taki projekcik.
Co myślicie o takiej klawiaturze?
źródło: keyboard
PobierzJako produkt wydaje mi się że byłby mega niszowy, kto jest docelowym targetem takiej klawiatury?
Ja jako ktoś kto korzysta z komputera do grania i przeglądania internetu nie widzi sensu, gdy mechaniczna klawiatura za 200zł spełnia 90% moich oczekiwań.
@Latififi: A no, faktycznie. Słuszna uwaga.