Aktywne Wpisy

JIDF +79

memforis +3
#kryptowaluty 25k PLN do tyłu przez tydzień :)
Teraz już na pewno lecimy na 100k$, prawda? Prawda? xD niby odrobię to w 3 miechy na pracy, no ale czekanie na odbicie/wyjście na zero na będzie mocno siedzieć na psychice każdego niepewnego dnia xd
#gielda #inwestycje #bitcoin #ethereum
Teraz już na pewno lecimy na 100k$, prawda? Prawda? xD niby odrobię to w 3 miechy na pracy, no ale czekanie na odbicie/wyjście na zero na będzie mocno siedzieć na psychice każdego niepewnego dnia xd
#gielda #inwestycje #bitcoin #ethereum
źródło: IMG_7753
Pobierz

Przypominałem sobie kiedyś CSSa i bawiłem się w wizualne projektowanie klawiatury. Pomyślałem sobie, że fajnie byłoby mieć klawiaturę z wbudowanymi kartami, na których byłby np. jakiś mobilny system, ustawienia, różne dane, muzyka. Za pomocą wyświetlacza na klawiaturze aktywowałoby się nośniki, który pojawiałyby się od razu w systemie. Mogłaby być tteż opcja szyfrowania wybranych kart na poziomie czipsetu i hasła podawanego z klawiatury w trakcie aktywacji. Do tego z poziomu LCD, jeszcze mobilne notatki, menadżer różnych makr, podręczny schowek, zabezpieczony menadżer haseł, zakładki stron www, szybkie wybieranie programów. No i fizyczna regulacja głośności, podpięcia słuchawek i gniazdo na urządzenia USB.
Myślałem jeszcze, żeby klawiatura była przystosowana do menadżerów kafelkowych z zupełnie innym układem klawiszy. Nawet, gdzieś mam taki projekcik.
Co myślicie o takiej klawiaturze?
źródło: keyboard
PobierzJako produkt wydaje mi się że byłby mega niszowy, kto jest docelowym targetem takiej klawiatury?
Ja jako ktoś kto korzysta z komputera do grania i przeglądania internetu nie widzi sensu, gdy mechaniczna klawiatura za 200zł spełnia 90% moich oczekiwań.
@Latififi: A no, faktycznie. Słuszna uwaga.