Wpis z mikrobloga

@Long-Position-Investor: a skad mamy wiedziec ile zarobisz na godzine, ile godzin w tygodniu bedziesz miec i ile zaplacisz za pokoj?

wedlug mnie pracujac na magazynie nie ma szans odlozyc 1800 euro miesiecznie, bo to wychodzi 450 euro tygodniowo samego odkladania a gdzie koszty?
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor: najniższa teraz to coś koło 14,20 euro za godzinę, 8 godzin 5 dni w tygodniu to dajmy jakieś 560 euro, czyli miesięcznie około 2240 euro (zaniżyłabym do jakichś 2000 na rękę, może nawet mniej). Ubezpieczenie to koszt około 140 euro miesięcznie, tańszy pokój czy lokacja z lokatorami to pewnie około 500 euro miesięcznie. Jedzenie przy gotowaniu sobie samemu dałabym te 80 euro tygodniowo, bo drogo w sklepach, chociaż na
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor zależy gdzie trafisz. Jakieś Jumbo czy Albert i przy pracowaniu na popołudniowych zmianach plus jakieś niedziele to jesteś w stanie zarobić po odjęciu za agencyjne zakwaterowanie 2200-2500 euro.
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor w tamtym roku jeszcze w całości na agencyjnym miałem średnio 511 euro wypłaty tygodniowej. Musiałbym jakiś skrypt zrobić żeby mi wszystkie godziny zliczył więc odpada dokładną wartość ale na oko miałem średnio 42-43 godziny tygodniowo. Praktycznie bez prac w niedzielę, tylko jakieś święta i ogólnie mało dodatków za godziny popołudniowe bo zazwyczaj do 19 pracowałem. 1500 euro myślę spokojnie odłożyć jak się jest oszczędnym. Jak dobrze trafisz i masz dużo
  • Odpowiedz
@Long-Position-Investor zarobisz jakieś 2200 e na rękę to jest minimalna teraz. Zabiorą Ci za domek stowke i czterdzieści za ubezpieczenie. Zostanie Co 2060 e.
Jak będziesz skromnie żyć to 50 euro starczy na tydzień . Jak nic więcej nie potrzebujesz do życia to tak 2000 e odłożysz sobie.
  • Odpowiedz