Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +829
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +98
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

źródło: temp_file3657567349680907070
Pobierz"skuteczniej broni" xDDDDDDD Onufry, już nie lubimy imigrantuf. Refugees go hołm.
Najbardziej śmieszy, gdy PO musi udawać PiS do kwadratu, bo okazuje się, że ci drudzy we WSZYSTKIM mieli rację. Od stosunku do kacapów, przez zaporę na granicy, po CPK.
źródło: Tusk o granicy kobietach i dzieciach
PobierzBrakuje żeby to napisał w swojej wiadomości
Uśmiechnięci mają nie tylko niesamowitą umiejętność czytania w myślach, rozumienia intencji, ale przewidywania przyszłości (vide: czołgi na ulicach po przegranych przez PiS wyborach) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dqdq1:
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ten przeklęty Tusk. Chciał 'wpuszczać' migrantów ale nie wpuszczał natomiast pis nie chciał ale 'wpuszczał' rekordową ilość.
Tymczasem Tusk w sprawie granic:
- wzmocnienie granicy
źródło: nasz człowiek w warszawie
Pobierzw jaki sposób? Wprowadzając poprawki do płotu postawionego przez PiS, który "nigdy nie powstanie", przeciw któremu głosowali? Przedłużając strefę buforową, przeciwko wcześniej darli szaty?
xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: obraz
Pobierz