Wpis z mikrobloga

#kononowicz a co to się stało, Ogusław wypieprzył w kosmos swojego ostatniego live'a? Miał wisieć ku potomności na wieki i jeden dzień dłużej. A może jestem głupi i mnie coś tu nie działa, to też mozliwe
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sir_Bolokstudys: Boguś od wczoraj robi porządki na kanale, jakieś 14 filmów wyparowało, w tym shorty.
Od dawna usuwa posty, w tym POmawiające różne osoby. Z twitterka też skasował 4 posty.
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: Całkiem sporo. Np. racjonalizował swoje posty o wkręcaniu byłej żony we współpracę z Szefito, maile z próbą wyłudzenia bliczka na jej rodzinę, różne zmyślone historie, np. że pisałem do niego codzienne maile z groźbami pod adresem jego rodziny; najlepsza była o wywiadach w Białymstoku i Jeleśni, które jego zdaniem storpedował Olgierdano wydzwaniając po Sołtysach i sąsiadach (serio takie brednie wciskał). Okazało się, że nie jest już dziennikarzem, bo nie
  • Odpowiedz
@JK74: jednak zarchiwizowałeś tę etiudę przeciw rozumowi, poza skalą i wbrew ilorazowi, myślałem, że przepadł na wieki. Jeden z top topów: "jestem na wyższej skali cywilizacji" op .cit. ale to z pamięci
  • Odpowiedz
@PasztetDuda: panie Pasztet, on to pisał, bo byle jak pisze na kacu lewą ręką do jakiegoś patostrymera! Hahahaha, jakby ktoś mu kazał cokolwiek pisać, po co, jaak? Dlaczego on się z tego nie zaśmiał po prostu? To jest człowiek nie po jęt ny
  • Odpowiedz
5000 poziomów ponad Wójcikiem w skali Kardaszewa, to jest ananas, dawno tak nie wybuchałem śmiechem podczas roboty jak przy tym lajwie, szkoda, że go zadławiliście ironią i ostracyzmem wykopowem
  • Odpowiedz
@Mein_Kraft: Że niby jest bardziej kulturalny niż Olo. A tak w temacie:
Boguś: «Coś bym poopowiadał o wyglądzie Łukaszka, ale wiecie, ktoś tu jest jednak na wyższym poziomie cywilizacji, nie?»
również Boguś: hehehehe Wójcik panda ;dddddddd
/mod

• Odpowiedz