Wpis z mikrobloga

@ZdzislawRotterdam: w 3 lata??? jak??? Ja ledwo co 12 kg przytyłem w ponad pół roku jak wpychałem w siebie jedzenie do skraju porzygania się. Ona to chyba musiała pizze XXL z podwojnym serem i pepperoni do blendera wkladac i wypijac zeby tak sie ulac xddd
  • Odpowiedz
@Urgentcompound: ja w peaku masy ważyłem 91 kg przy równo 180, już byłem fajnie dobity, nawet parę razy

zwracali mi uwagę. I dalej już nie dałem zwiększać kalorii, a naprawdę sporo w----------m. Chciałem do 100 dobić xD
Jak one to robią te lochy.
  • Odpowiedz
@JimLahey88: jak miałem 30 lat to w----------m 7x dziennie plus suple, żeby ważyć 92-96 185cm. Po 40 jem 3-4x i zimą miałem 99,7 XD
Chociaż faktem jest, że ruszam się mniej a kiedyś dużo ćwiczyłem.
  • Odpowiedz
@Urgentcompound: kiedyś oglądałam dokument o jakiejś babce co zaczęła tak szybko tyć - zaczęła się odchudzać, głodziła się, cudowała, w końcu jak już była na wykończeniu - nic nie jadła, a tyła, to poszła do lekarza i się okazało po wielu badaniach, że bodajże guz przysadki mózgowej powodowal taki efekt, usunęli go i wróciła do dawnej wagi bez żadnych starań. Jest kilka takich chorób, które powodują niekontrolowane tycie. Jednym z
  • Odpowiedz