Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 2
Jakbym nie kupił Asusa to pewnie brał bym ten PNY po testach na TPU :) Jak tam ceweczki?

@bartekppp: jest ok, ja nic nie słyszę:)
  • Odpowiedz
wentylatory chodzą w karcie na 33-37 % 1200 rpm i są praktycznie dla mnie niesłyszalne:)

@L722: hehe, wiele marek gpu miałem ale z ciszą to nigdy nie miały nic wspólnego: gracze są głusi jak pnie xD
Miałem pny na 3 wentylach (3070) i było głośne, dopiero asus tuf (po uv) jako tako chodził, od kilku lat na dzieńdobry wentyle w----------ą i na trytytkach 2x120mm - leci se 500rpm i jest
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Suseuropejski: wiadomo, odczucia słuchowe to rzecz względna, dlatego napisałem że dla mnie. Maniakiem ciszy nie jestem. Co do tego że miałeś PNY to sorry ale jakie to ma znaczenia jak model modelowi nie równy, nawet generacja 30xx była bardziej wymagająca termicznie jak 40xx czy 50xx. Co do tego konkretnego modelu to w testach na techpowerup również wypadła bardzo dobrze, więc nie są to tylko moje puste słowa
L722 - @Suseuropejski: wiadomo, odczucia słuchowe to rzecz względna, dlatego napisałe...

źródło: fan-noise

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@peeteer: to daj znać jak wrażenia:) W tej cenie ciężko znaleźć coś z lepszym chłodzeniem. Pamiętaj żeby sprawdzić czy wentylatory sprawne, bo u części osób jest wada fabryczna i któryś hałasuje.
  • Odpowiedz