badreligion66
841
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Idaho597
@badreligion66:
Nigdy się małpy nie nauczą.
291
badreligion66
@Idaho597 I pomyśleć że w 2015 głosowałem w pierwszej turze na Kukiza a w 2023 na trzecią drogę. Jakby nie było jestem pisowcem xD
245
Aster1981
Aster1981
@dafto: no nie ma, Holownia wowczas wydawal sie byc ok. Powod do wstydu to glosowac na pisowcow czy konfederosje.
17
pozdroxxx666
@Klepajro: haha, spoko mordo, będziesz miał w życiu moment, że jednak będziesz potrzebował pomocy lekarzy i wtedy przypomnij sobie ten wpis. Może jakiś sprzedawca w żabce lub kurier (obu pracę bardzo szanuję) Ci pomoże?
5
badreligion66
@eduardo-garcia powiedz mi na kogo głosowałeś w 2023? Tak z ciekawości pytam.( ͡º ͜ʖ͡º)
4
badreligion66
@Aster1981 Głosowałem na 3 drogę żeby weszli do sejmu i żeby PiS odsunąć od władzy. Jak pewnie dużo ludzi. A na Kukiza to z sentymentu. ( ͡º ͜ʖ͡º)
2
badreligion66
@Aster1981 I z ciekawostek nigdy nie głosowałem na PO czy KO. Taki ze mnie Tuskobot xD
2
eduardo-garcia
@badreligion66: chłopie, kompletnie nie nadążasz za mądrością etapu. Tera imigranci już są pisowscy, a lekarze za dużo zarabiają.
2
dafto
dafto
głosowałem w pierwszej turze na Kukiza a w 2023 na trzecią drogę

@badreligion66: nie ma powodów do wstydu. Powód do wstydu to głosować na partie, które już były i się nie sprawdziły
1
eduardo-garcia
@badreligion66: zaskoczenia nie będzie. Kupowałem argument o tym, że władza się zawsze degeneruje, ale nie widziałem alternatyw.
1
Klepajro
@pozdroxxx666 już przypomniałem jak w gabinecie na konsultacje na nfz zapraszał.na resztę badań do.siebie prywatnie 350zl
1
walciak
walciak
@eduardo-garcia może dlatego że pisowcy nawpuszczali rekordową liczbę imigrantów a w czasie covidu płacili lekarzom rekordowe pensje? Nie wpadłeś na to garcia?
1
Aster1981
Aster1981
@badreligion66: moze nastepnym razem zaglosuj na KO, bedziesz mial pewnosc ze tym razem nie wesprzesz pisowskiej mafii ;)
0
Klepajro
@badreligion66: nagonka na lekarzy jak najbardzij sluszna lol
0
K.....e
K.....e
@badreligion66: rel xd
0
fastmotion
fastmotion
I pomyśleć że w 2015 głosowałem w pierwszej turze na Kukiza a w 2023 na trzecią drogę. Jakby nie było jestem pisowcem xD

@badreligion66: to jeszcze nic, prawdopodobnie miesiąc temu zagłosowałeś na batyra tylko jeszcze o tym nie wiesz xd
0
badreligion66
@eduardo-garcia Ok. Czyli na dzień dzisiejszy według narracji na Twitterze gramy do jednej bramki jeśli chodzi o nasze wybory w 2023 xD
0
pozdroxxx666
@Klepajro: oczywiście, że słuszna. Lekarze nie są nam potrzebni.
0