Wpis z mikrobloga

głosowałem w pierwszej turze na Kukiza a w 2023 na trzecią drogę

@badreligion66: nie ma powodów do wstydu. Powód do wstydu to głosować na partie, które już były i się nie sprawdziły
  • Odpowiedz
I pomyśleć że w 2015 głosowałem w pierwszej turze na Kukiza a w 2023 na trzecią drogę. Jakby nie było jestem pisowcem xD

@badreligion66: to jeszcze nic, prawdopodobnie miesiąc temu zagłosowałeś na batyra tylko jeszcze o tym nie wiesz xd
  • Odpowiedz
@badreligion66 wystarczy przeczytac ksiazke lub obejrzec film o Brexicie, zeby zfac sobie sprawe, ze jestesmy wlasnie atakowani hybrydowo.
Ruska agentura z konfolisu ciezko pracuje nad wyrwaniem nas ze struktur zachodnich.
Pozyteczni idioci nie zdaja sobie sprawy ze UE i NATO to te same kraje w naszym regionie.
  • Odpowiedz
@pozdroxxx666 i niech s---------a. Są potrzebni jak każdy inny zawod ale im się d------o w drugą stronę i galopującą prywatyzacja służby to w dużej mierze zasługa ich pazerności
  • Odpowiedz
@Klepajro: haha, spoko mordo, będziesz miał w życiu moment, że jednak będziesz potrzebował pomocy lekarzy i wtedy przypomnij sobie ten wpis. Może jakiś sprzedawca w żabce lub kurier (obu pracę bardzo szanuję) Ci pomoże?
  • Odpowiedz