Aktywne Wpisy

phaxi +436
Był kiedyś taki dzień, kiedy po raz ostatni w życiu wypiłem Cherry Coke, zupełnie nieświadomy, że to będzie ten ostatni raz. Gdybym wiedział, to na pewno potraktowałbym tamten moment z większym szacunkiem.
Pamientaj aby dzień świenty świencić.
#przemyslenia #nostalgia #jedzenie #kiedystobylo
Pamientaj aby dzień świenty świencić.
#przemyslenia #nostalgia #jedzenie #kiedystobylo
źródło: 43563456457
Pobierz
UmbertoDalleMontagne +278
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

źródło: temp_file9131564318365682434
Pobierz- Hołownia to ani nie kandydat ani nie prezydent ze strony pis
- raczej nie pojechał tam zapytać co ma myśleć
Jeszcze do niedawna Hołownia był ponoć podnóżkiem Tuska, teraz się okazuje że jednak jest podnóżkiem Kaczyńskiego? Jeśli dwie strony go atakują tzn że oddałem dobre głosy na szymka
@badreligion66:
słońce ty moje, nie p-----l tylko dawaj te statystyki o które rano prosiłem, ja ciągle czekam. Juz któryś raz jak drąże temat to nagle morda w kubeł.
A potem będziesz trollować na cześć Błaszczaka i Trumpa i robić z ludzi debili (w sumie jak cały pis)
Buziaczki
Proszę cię.
To wyborcy nie dowieźli i wolą populistów z konfederacji i brauna. Hołownia nigdy nie miał wysokiego poparcua, 15% w 2023 to miał tylko w połączeniu z PSL, zanim jeszcze byli w rządzie.
Co poradzisz że naród taki a nie inny.
Masz poglądy na lewo ale chcesz partii wolnorynkowej? Ciekawe. Pick one
Chyba że te poglądy na lewo to *wyłącznie* chodzi ci o kościół.
@robert_blaszczykowski: to po prostu amerykańska propaganda, gdzie jakikolwiek przejaw troski o innych, to od razu "fucking commies," ale za to bez ich kultury przedsiębiorczości i powszechnego inwestowania w giełdę. A że u nas jeszcze kościółek w najbardziej smutnym, sytym i zaściankowym wydaniu, to jest jak jest.