Wpis z mikrobloga

Dobra, przechodzimy do rzeczy coraz ładniejszych w mojej karierze kaletniczej.
Projekt można powiedzieć brzydko „zerżnięty”. Oczywiście zamysł zerżnięty, wymiary i projekt musiałem narysować sobie sam.
Z pozoru dziwny, ale bardzo przyjazny na codzień (o minimalizmie nie wspomnę). Minus? Brak bilonówki. Farbowane ręczenie, moim zdaniem kolor bardzo ciekawy.
Mieści dużo kart (myślę że z 10 spokojnie), co ważniejsze dokumenty (prawko czy dowód) wewnątrz, oraz gotówkę.
Klapka odstawała przez jakiś tydzień noszenia, po tym czasie wyrobiła się i przyległa. Można by zastosować knopik lub zapięcie, ale takie naturalne ułożenie się skóry według mnie dodaje charakteru.
Klaakier - Dobra, przechodzimy do rzeczy coraz ładniejszych w mojej karierze kaletnic...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@zagubionychromosom napisu proszę nie recenzować xD test lasera
E: nie sprzedaje póki co nic, wszystko co zrobiłem (prawie-kilka rozdałem) leży i czeka (nie wiem na co) ale bez graweru - mogę wypalić jak kto zainteresowany ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 0
@telemach20 po pierwszej płatności gotówką niestety odczułem brak bilonówki przy wydawaniu reszty. Dokumenty mam na myśli dowód osobisty i prawo jazdy, taka podstawa. Takie tylko pod karty też już robiłem, podrzucę w następnych wpisach.
  • Odpowiedz