Wpis z mikrobloga

@Inozythol:

Ergo efekty są szybsze pod warunkiem że trenujesz ciężej niż jako natural

Bzdura, ćwiczący sterydziarze osiągali lepsze efekty w sile i masie w porównaniu z tak samo trenującymi naruralami, była masa badań na ten temat.

Więc daruj sobie i nie rozpowszechniaj tych mitów sterdziarzy xD
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: ale co to ma do rzeczy, że mieli "lepsze efekty"? Oczywiście, że mieli, ale to nie znaczy, że dobrze wyglądali. Z siłą też nie tak kolorowo, chociaż tutaj kwestia jest o wiele bardziej skomplikowana i w ogólnym rozrachunku nawet trochę bardziej na korzyść naturali
  • Odpowiedz
@Saprofit: no mieli lepsze efekty, cały clue tej rozmowy jest o tym. Biorąc sterydy będziesz miał lepsze efekty nawet trenując dokładnie tak samo jak natural.

Niektórzy po prostu z tą oczywistą prawdą próbują się kłócić, co mnie niezmiernie bawi xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
punktualny-fan-46:

wieloletnia praktyka i obserwacja są dla mnie bliżej prawdy w szerokim tego słowa rozumieniu, niż wycinek prawdy opisywany w badaniach naukowych,

@Saprofit: też lubię broscience ( ͡
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po czym wnosisz? Bo ja wcale nie lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat między gym brosami a rycerzami pubmedu można postawić znak równości. Obie grupy ograniczają się do jednego aspektu zamiast widzieć szerszy kontekst całej sprawy. Zarówno pod względem teorii, jaki praktyki plus kilku innych pobocznych czynników
  • Odpowiedz