Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój kolega ma kilka miesięcy stażu na #silownia. Postanowił wbić na b---ę, żeby przyspieszyć efekty. Dietę jakąś ma, ale kilka razy w tygodniu je fastfoody bo ma wliczone w kalorykę. Jak myślicie, jak to się skończy? Wydaje mi się, że takich przypadków mnóstwo musi być.

#mikrokoksy #sterydy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieruchawyPOruszyciel: xD byle jak. Kolejny k---a teoretyk.
K--s nie powoduje, że samo rośnie. Tylko k---a nie cytować mi badań których nie umiecie czytać.
K--s powoduje, że się szybciej regenerujesz, więc możesz więcej zrobić i możesz pójść dalej.
Ergo efekty są szybsze pod warunkiem że trenujesz ciężej niż jako natural, a możesz trenować ciężej bo masz łatwiej.
Jak ktoś jest p---a i kończy serie jak go boli to z koksem będzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może i coś tam zbuduje więcej mięśnia niż naturalnie, ale będzie wyglądać c-----o, jeżeli nie będzie mieć dopiętej michy i treningu, a z tego co piszesz, to tego pierwszego nie ma, natomiast po kilku miesiącach stażu trenować to on na pewno nie umie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
punktualny-fan-46:

K--s nie powoduje, że samo rośnie. Tylko k---a nie cytować mi badań których nie umiecie czytać.

@Inozythol: nie muszę ich nawet czytać, czytam specjalistów, którzy zajmują się tym zawodowo i potem opisują wyniki nie bazując na pojedynczym badaniu i wnikając trochę dalej niż abstract i conclusions.
i tak, wolę w tej materii polegać na ekspertach, którzy zajmują się tematem zawodowo, niż losowemu wykopkowi,
  • Odpowiedz
@Inozythol:

Ergo efekty są szybsze pod warunkiem że trenujesz ciężej niż jako natural

Bzdura, ćwiczący sterydziarze osiągali lepsze efekty w sile i masie w porównaniu z tak samo trenującymi naruralami, była masa badań na ten temat.

Więc daruj sobie i nie rozpowszechniaj tych mitów sterdziarzy xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: i co takiego od tych ekspertów się dowiedziałeś? XD

@In_thrust_we_trust naturale mają ból d--y, że ktoś bierze i wygląda lepiej, więc dopisują sobie teorie i cytuja badania, których nie potrafią czytać.
Przecież ja siłkach bierze więcej niż połowa, a 90% nawet nie wygląda jakby ćwiczyła.

A jak ktoś ma wątpliwości, to ja stawiam mu k--s ja pół roku włącznie z gh. Zakład polega na tym że bierzesz pół
  • Odpowiedz
@Inozythol:

sobie teorie i cytuja badania, których nie potrafią czytać

Przestań się ośmieszać. Nie mówimy o tym słynnym badaniu z niecwiczacymi. Mówimy i dziesiątkach badan dotyczących naturali i sterdziarzy cwiczacych tak samo i mających różne efekty. Masz ból d--y z powodu nauki?

Nauka wyjaśnia przyglupich sterydziarzy elegancko
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: Dziesiątki badań xDDDD No pokaż te dziesiątki badań.

I już pisałem udowodnij. Stawiam k--s, badania, odblok. Wygrywasz zgarniasz 10 koła. P------------z zwracasz wszystko i bulisz 10koła może być nawet na dom dziecka.
Rzeczywistość wyjaśnia przygłupich naturali elegancko. Macie bul d--y o to, że ktoś wbija i z tego kjorzysta, a wy się użalacie nad sobą, że naturalnie to straśnie ciensko. No ciensko, ale z takim podejściem na b----e też
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: ale co to ma do rzeczy, że mieli "lepsze efekty"? Oczywiście, że mieli, ale to nie znaczy, że dobrze wyglądali. Z siłą też nie tak kolorowo, chociaż tutaj kwestia jest o wiele bardziej skomplikowana i w ogólnym rozrachunku nawet trochę bardziej na korzyść naturali
  • Odpowiedz
@Saprofit: no mieli lepsze efekty, cały clue tej rozmowy jest o tym. Biorąc sterydy będziesz miał lepsze efekty nawet trenując dokładnie tak samo jak natural.

Niektórzy po prostu z tą oczywistą prawdą próbują się kłócić, co mnie niezmiernie bawi xD
  • Odpowiedz
@Inozythol:

Macie bul d--y o to, że ktoś wbija i z tego kjorzysta, a wy się użalacie nad sobą

Ale kto ma bul d--y? xD ja tylko owyjasniam Twoje bzdurne sterydziarksie teorie, że branie koksu nie da lepszych efektów jeśli nie będziesz ciężej ćwiczył.

Po prostu jesteś sterydziarzem i wypierasz fakty które są dla Ciebie niewygodne, to widać od razu xD
  • Odpowiedz