Aktywne Wpisy

mirko_anonim +20
✨️ Dlaczego warto mieszkać poza miastem? Ⓘ
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.
Wszyscy o tym że #demografia słaba bo ludzi nie stać na mieszkania albo za małe ale czemu nikt nie bierze pod uwagę domu, co właściwie jest najlepszą opcją dla dzieci? Wgl pomijając dzieci to czemu ludzi ciągnie do mieszkania w centrum w 2025? Bo wszystkie żale nt. #mieszkanie to właśnie, że ich nie stać na MIESZKANIE w CENTRUM. Poważnie pytam, mieszkając np.

źródło: 215735-76a1-1200x0-sc1x77778_typowy-dom-dla-polskiej-rodziny11-budujemydompl
Pobierz
teoretyk_peklunku +534
Poszedłem na pocztę odebrać przesyłkę bo awizo jest a tam baba wystawiła se tabliczkę przerwa i w------e j---a xD stoimy wszyscy i czekamy aż łaskawie wznowi obsługę. Co najlepsze przy drugim okienku jest inna baba ale ona mówi że nie obsługuje interesantów xD k---a ta firma to jakieś j----e dno #pocztapolska #zalesie

źródło: temp_file4877692743146175752
Pobierz
Mój kolega ma kilka miesięcy stażu na #silownia. Postanowił wbić na b---ę, żeby przyspieszyć efekty. Dietę jakąś ma, ale kilka razy w tygodniu je fastfoody bo ma wliczone w kalorykę. Jak myślicie, jak to się skończy? Wydaje mi się, że takich przypadków mnóstwo musi być.
#mikrokoksy #sterydy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
K--s nie powoduje, że samo rośnie. Tylko k---a nie cytować mi badań których nie umiecie czytać.
K--s powoduje, że się szybciej regenerujesz, więc możesz więcej zrobić i możesz pójść dalej.
Ergo efekty są szybsze pod warunkiem że trenujesz ciężej niż jako natural, a możesz trenować ciężej bo masz łatwiej.
Jak ktoś jest p---a i kończy serie jak go boli to z koksem będzie
@Inozythol: nie muszę ich nawet czytać, czytam specjalistów, którzy zajmują się tym zawodowo i potem opisują wyniki nie bazując na pojedynczym badaniu i wnikając trochę dalej niż abstract i conclusions.
i tak, wolę w tej materii polegać na ekspertach, którzy zajmują się tematem zawodowo, niż losowemu wykopkowi,
Bzdura, ćwiczący sterydziarze osiągali lepsze efekty w sile i masie w porównaniu z tak samo trenującymi naruralami, była masa badań na ten temat.
Więc daruj sobie i nie rozpowszechniaj tych mitów sterdziarzy xD
@In_thrust_we_trust naturale mają ból d--y, że ktoś bierze i wygląda lepiej, więc dopisują sobie teorie i cytuja badania, których nie potrafią czytać.
Przecież ja siłkach bierze więcej niż połowa, a 90% nawet nie wygląda jakby ćwiczyła.
A jak ktoś ma wątpliwości, to ja stawiam mu k--s ja pół roku włącznie z gh. Zakład polega na tym że bierzesz pół
Przestań się ośmieszać. Nie mówimy o tym słynnym badaniu z niecwiczacymi. Mówimy i dziesiątkach badan dotyczących naturali i sterdziarzy cwiczacych tak samo i mających różne efekty. Masz ból d--y z powodu nauki?
Nauka wyjaśnia przyglupich sterydziarzy elegancko
I już pisałem udowodnij. Stawiam k--s, badania, odblok. Wygrywasz zgarniasz 10 koła. P------------z zwracasz wszystko i bulisz 10koła może być nawet na dom dziecka.
Rzeczywistość wyjaśnia przygłupich naturali elegancko. Macie bul d--y o to, że ktoś wbija i z tego kjorzysta, a wy się użalacie nad sobą, że naturalnie to straśnie ciensko. No ciensko, ale z takim podejściem na b----e też
Niektórzy po prostu z tą oczywistą prawdą próbują się kłócić, co mnie niezmiernie bawi xD
Ale kto ma bul d--y? xD ja tylko owyjasniam Twoje bzdurne sterydziarksie teorie, że branie koksu nie da lepszych efektów jeśli nie będziesz ciężej ćwiczył.
Po prostu jesteś sterydziarzem i wypierasz fakty które są dla Ciebie niewygodne, to widać od razu xD