Aktywne Wpisy

jmuhha +23
WytΕumaczy mi ktoΕ jak to moΕΌliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania sΔ
>900k w gΓ³rΔ a sΕysze rano jak ktoΕ uΕΌywa takiego czajnika?
trzymajcie mnie α(ΰ² _ΰ² α)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie α(ΰ² _ΰ² α)
#nieruchomosci
ΕΊrΓ³dΕo: 1000018422
Pobierz
Hej, proszΔ o opiniΔ. RekrutujΔ
c siΔ na AGH dostaΕem siΔ na inΕΌynieriΔ obliczeniowΔ
, ktΓ³ra wydaje siΔ ciekawa pod wzglΔdem matematyczno-informatycznym, a nie dostaΕem siΔ na elektronikΔ (w tym roku prΓ³g byΕ duΕΌo wyΕΌszy niΕΌ w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanΔ siΔ na prz na elektronikΔ i automatykΔ i robotykΔ. JeΕΌeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciaΕem kierunku ΕΔ
czΔ
cego wiele dziedzin jak wΕaΕnie elektronika, by pΓ³ΕΊniej mΓ³c wyjechaΔ na kilka lat za granicΔ
Co powinienem zrobiΔ na twoim miejscu?
- InΕΌynieria obliczeniowa na AGH 37.1% (137)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.1% (122)
- Elektronika PRZ 13.0% (48)
- RyzykowaΔ i czekaΔ na 2 turΔ na elektronikΔ AGH 16.8% (62)

#polityka
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file2778281198955468643
Pobierz@Anthermil: Tja, a potem siΔ dziwiΔ , czemu Trzaskowski byΕ drugi na karcie do gΕosowania
To tak jak przygΕupy MAGA w USA
@Anthermil: boΕΌe jak ja pragnΔ aby to "wyksztaΕcenie" zostaΕo kiedyΕ rozbite na kierunki, zaraz byΕmy zobaczyli ilu jest lewakΓ³w na polibudach a ile na jakimΕ wieczorowym zarzΔ dzaniu polem namiotowym; z resztΔ nawet jakby wynik byΕ niekorzystny dla "lewakΓ³w" to i tak broniΕbym tezy, ΕΌe moΕΌna byΔ debilem z dyplomami, sam znam paru i tu nawet nie chodzi stricte o preferencje polityczne.
Imo tu kluczowy jest podziaΕ klasowy, ktΓ³ry siΔ wytworzyΕ 20 lat temu
Polacy, ktΓ³rzy siΔ odnaleΕΊli w systemie potransformacyjnym, ktΓ³rzy dobrze zarabiajΔ lub ΕΌyjΔ jakby dobrze zarabiali gΕosujΔ na PO, bo Tusk im za pierwszej wΕadzy obiecaΕ spokΓ³j, stabilnoΕΔ i grillowanie
@historiofil no nie za bardzo, w Polsce uΕΌywa siΔ okreΕlenia "liberaΕowie", tak siΔ juΕΌ przyjΔΕo, musisz siΔ z tym pogodziΔ