#kiszak a ten dickiter to też dobry kokodzambo. Puściłem w robocie jeden filmik żeby dowiedzieć się o co tyle halo i zygsc się chciało od tego pseudo p---------a xD dzieciak który zjadł wszystkie rozumy i uważa się za znawcę gier i branży a o połowie kultowych tytułów i trudności grania w latach 90/00 zasłyszał tylko z opowiadań ojca po harnasiu. Najgorzej że to dzieci inne słuchają a potem pierdoła takie farmazony
@NathirMajster: Jeszcze wiele razy zobaczysz u niego miniaturkę w stylu: "mój pierwszy raz w tym", "pierwszy raz gram w to", "Ale to jest dobre! Ogrywam pierwszy raz grę X" i będzie "odkrywał Amerykę" dla swoich gimbowidzów. Brak znajomości podstaw pewnych gatunków, brak szerszego spojrzenia na temat. I samo w sobie nie jest to aż tak dziwne, bo jeśli typ urodził się w 2006 roku, to miał 5 lat gdy wychodził
@heterogenizowany: tak na dobrą sprawę te jego mityczne souksy to w zasadzie standardowa gierka z ery ps1 jeśli chodzi o poziom trudności xD i tak jak piszesz brak jakiejkolwiek pokory. Posadzić ich przed pierwszym gothickiem czy morriwindem i chłopy się gubią (oczywiście tak jak za moich np czasów z ograniczonym dostępem do informacji jak grę przejść jaki build zrobić)
Jeszcze wiele razy zobaczysz u niego miniaturkę w stylu: "mój pierwszy raz w tym", "pierwszy raz gram w to", "Ale to jest dobre! Ogrywam pierwszy raz grę X" i będzie "odkrywał Amerykę" dla swoich gimbowidzów. Brak znajomości podstaw pewnych gatunków, brak szerszego spojrzenia na temat. I samo w sobie nie jest to aż tak dziwne, bo jeśli typ urodził się w 2006 roku, to miał 5 lat gdy wychodził Skyrim i DS1.
@NathirMajster: Jeśli chcesz iść do cyrku nie płacąc za bilet to proponuję się cofnąć mniej więcej tak do 22 kwietnia na wykopie, Wielkanoc wtedy była żeby ci było łatwiej jakbyś chciał oraz następnie zacząć czytać to co tu się działo xD Bo przecież około miesiąc może trochę krócej może trochę dłużej nie wiem odwalało się takie kino, że to hit
@heterogenizowany @NathirMajster: Newgen ludolodzy dekluje i snakeiter panowie szykujcie się ( ͡°͜ʖ͡°) Może nie taka patusiarnia jak cyganejro ale dunning-kruger na podobnym poziomie
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
@NathirMajster: Jeśli chcesz iść do cyrku nie płacąc za bilet to proponuję się cofnąć mniej więcej tak do 22 kwietnia na wykopie, Wielkanoc wtedy była żeby ci było łatwiej jakbyś chciał oraz następnie zacząć czytać to co tu się działo xD Bo przecież około miesiąc może trochę krócej może trochę dłużej nie wiem odwalało się takie kino, że to hit