Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1786
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +152
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

Wczoraj siedziałem znowu na LIVE u płaskoziemców, oni mnie ciągle zaskakują. Oczywiście największe poruszenie u nich jest ISS, tłumacze im pewne kwestię ale oni twardo. Na co prowadząca LIVE wstawia to zdjęcie i pyta mi się czemu kłamie mówiąc o tym że ISS lata po orbicie. Skoro NASA pokazuje to zdjęcie na którym przecież widać że stacja dolatuje do w okolicę biegunów a potem zawraca.
Tłumacze żeby przeanalizowała linie po linii, nie ona swoje bo ISS dolatuje i zawraca... I jeszcze kolejna teoria czemu nie lata nad biegunami.
Jednak ja jestem spokojny, tam siedzi nieraz po 400 osób zaoram ich pewnego dnia wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Uprzedzając pytania, tak nie mam co robić nudzę się i marnuje czas.
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-02 180444
Pobierzosobom które głęboko w coś wierzą ciężko przemówić argumentami
@SpongeBobertKanciastoRenki: Z jakim przystajesz, takim się stajesz.
Jednak w starej książce jest mądrość napisana że jest firmament to znaczy że jest i nie trzeba być tam żeby go doświadczyć, a zdjęć i filmów na jego istnienie jak nie dostałem tak nie dostane chyba.
Teraz będą mieć LIVE