Wpis z mikrobloga

#plaskoziemcy #heheszki
Wczoraj siedziałem znowu na LIVE u płaskoziemców, oni mnie ciągle zaskakują. Oczywiście największe poruszenie u nich jest ISS, tłumacze im pewne kwestię ale oni twardo. Na co prowadząca LIVE wstawia to zdjęcie i pyta mi się czemu kłamie mówiąc o tym że ISS lata po orbicie. Skoro NASA pokazuje to zdjęcie na którym przecież widać że stacja dolatuje do w okolicę biegunów a potem zawraca.
Tłumacze żeby przeanalizowała linie po linii, nie ona swoje bo ISS dolatuje i zawraca... I jeszcze kolejna teoria czemu nie lata nad biegunami.

Jednak ja jestem spokojny, tam siedzi nieraz po 400 osób zaoram ich pewnego dnia wszystkich ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Uprzedzając pytania, tak nie mam co robić nudzę się i marnuje czas.
Wwolt - #plaskoziemcy #heheszki 
Wczoraj siedziałem znowu na LIVE u płaskoziemców, on...

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-02 180444

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wwolt tak. Standardowe powoływanie się na "Byrda", project fishbowl (gdzie niby strzelali w kopułę a każdy wybuch był na innej wysokości) plus standardowo Nikon p1000 xD mam kanał obalający plaskoziemcow btw
  • Odpowiedz
  • 1
@slawomirus: Tak bo jak zaczynam mówić o kosmosie to odzywają się słowami "Byłeś, widziałeś"? Ja piszę że są zdjęcia, można samemu to zaobserwować itd. ale dla nich wszystko to fotomontaż.
Jednak w starej książce jest mądrość napisana że jest firmament to znaczy że jest i nie trzeba być tam żeby go doświadczyć, a zdjęć i filmów na jego istnienie jak nie dostałem tak nie dostane chyba.

Teraz będą mieć LIVE
  • Odpowiedz