Wpis z mikrobloga

zastanuwcie się Mirki, dlaczego kiszak ogląda filmy innych twórców, ale inni twórcy nie oglądają filmów kiszaka?

@kuflowemocne69: Dobra, to ja mam inne pytanie. Dlaczego inni twórcy z poza tego całego ludologicznego kręgu w ogóle mieliby oglądać jego filmy? xD Jak ktoś chce grać w jakąś grę to gra w nią po prostu mając w ch%!u totalnie opinie jakichś ludologów upośledzonych o ile wie, że coś takiego w ogóle istnieje. Nie
  • Odpowiedz
@kuflowemocne69: Kiszak w większości ogląda twórców którzy robią filmy pod niego więc wszystko zostaje w tej samej bańce. Przebierają lizodupny film i mówią że to rzetelnie wykonany materiał. Taka wymiana im pasuje i nie narzekają.

Reszta twórców to ludzie którzy nie mają czasu ani srodków by prowadzić wojny z Rumunem. Filmy Kiszak to wycinki z streama produkowane masowo. Więc jeżeli nie zmienisz swojego dotychczasowego kontentu o 180 stopni to nie
  • Odpowiedz
Kiszak w większości ogląda twórców którzy robią filmy pod niego więc wszystko zostaje w tej samej bańce. Przebierają lizodupny film i mówią że to rzetelnie wykonany materiał. Taka wymiana im pasuje i nie narzekają.

@JAscek: Kiszak ogląda w większości filmy oraz filmy Kiszaka w większości oglądają ludzie którzy wypełniają jego bańkę na zasadzie trochę takiej komory echa. Czytaj on ogląda filmy takich ludzi od których słyszy to co by chciał
  • Odpowiedz
@kuflowemocne69: tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°) i śmieszyło mnie, że większość komentarzy u mnie jak i u niego jeśli już pojawiły się negatywne (o dziwo też mniej niż się spodziewałem po akolitach) były w stylu "ale nerdzik, kogo to obchodzi?" albo czyste wyzywanie mnie, ale raczej nikt nie mówił, że nie mam racji :D
  • Odpowiedz