Aktywne Wpisy

Francesco123 +243
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +733
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Aha XD czyli mnie dziewczyna która mi się podobała odrzuca a tymczasem ktoś z Pakistan będzie miał ruchanie niemal za darmo i to łatwo? XD nie no super nawet ktoś z Pakistanu mnie mogguje XD
Orginalny Post z Instagrama
źródło: 1000061905
PobierzDlaczego jeśli mogę spytać?
Nie wiem sam tak szczerze XD być może
Być może faktycznie choć trudno mi powiedzieć osobiście xD
I tak ma większe powodzenie (ten Chłopak) niż ja XD ktoś wygrywa a ktoś przegrywa( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mroczny_Mag_Mroku chłopie, to obraz wygenerowany przez AI xD
Oryginał (o ile to w ogóle miało miejsce) wygląda trochę inaczej
zdziwiłbyś się. wiem co mówię.
a od drugiego pokolenia (liberalniejszych) migrantów w górę, to haram bywa praktykowane takie, że te wasze koleżanki ze studiów to przy nich zakonnice.
natura.
Znaczy mi chodziło o to że tak to co mówisz najpewniej jest prawdą ale i tak typ ma większe powodzenie niż Ja przez moje całe życie XD to są te detale( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja za to mogę za pochwalić tym że jak wysłałem moje zdjęcie do tej dziewczyny która mi się podoba to po chwili (bo jeszcze mi coś napisała) mnie usunęła XDD
Nie wiadomo być może tak ale być może i nie¯\(ツ)/¯
Mną się nigdy chyba żadna nie interesowała XD więc nie wiem w tym przypadku byłoby inaczej xd