Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

źródło: temp_file337630609088736524
Pobierz

Mam problem ze znalezieniem hobby. Brak czasu czy funduszy nie jest problemem bo praca zdalna, te 40net na miesiac wpada. Chce cos zaczac robic ciekawszego bo obecnie moja rutyna to praca, obiad, jutub, spanie i tak w kolko. W weekend jakis spacer do lasu i bieznia. Tak to sie kreci. Dni mijaja mi szybko i mam wrazenie ze troche marnuje czas i potencjal. Co byscie polecili jako hobby czy zajecie? Myslalem o nauce plywania ale boje sie wody. Chcialem tez na tor pojezdzic bo M3 w garazu stoi ale z kolei tor najblizszy mam pol Polski ode mnie. #podroze brzmia fajnie ale samotnie to troche stypa :/ Mial ktos moze tez taki problem?
#hobby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
antyki, numizmatyka i pokrewne
możliwości jest mnóstwo. zazwyczaj głównym problemem jest brak hajsu