Aktywne Wpisy

ChickenDriver2 +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

szyderczy_szczur +67
źródło: temp_file1891641370715190799
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1891641370715190799
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ja myślę, że jak kobiety zostają same z dziećmi, to jest to wielkie <emotka-kupy> w ich stronę, bo to świadczy tylko o nich, że ciągnie je do bad boyów chadów i myślą, że taki chad na którego lecą inne #rozowepaski ograniczy się tylko do nich i będzie im wierny. A normalnych facetów olewają i wyzywają od przegrywów i inceli, a robią to tylko dlatego, że są brzydcy, spokojni, mili i uczynni i przez to nie dają tych emocji niepewności jak chady.
#zwiazki #takaprawda #oswiadczenie #niepopularnaopinia #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Nie widzę w tym poście żadnych oznak, które potwierdzałyby, że myślisz.
Twój komentarz to klasyczny przykład uciekania od odpowiedzialności poprzez zrzucenie całej winy na kobiety i powielanie uproszczonych, internetowych mitów. Zamiast szukać złożonych przyczyn rozpadu relacji czy samotnego macierzyństwa, wolisz winić „różowe paski” i „chadów” – jakby ludzie byli figurkami w jakiejś pokracznej grze planszowej opartej na memach z forów dla
@MissMisety: z kim masz tak matematycznie większa szanse na stworzenie trwałego związku? Z chadem bawidamkiem którego chce 90% kobiet które on poznaje, czy ze spokojnym brzydkim mirkiem domatorem?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@MissMisery: tych też zaliczacie do oblechów. Wystarczy spojrzeć na słynny wykres jak kobiety oceniają atrakcyjność facetów na aplikacjach randkowych - 80% poniżej
@MissMisery: ciekawe jaka jest jakość tych związków. Bo ja już wolę być sam niż z kobietą, która nie pożąda mnie autentycznie i jest ze mną tylko dlatego bo nikt inny lepszy (w jej mniemaniu) się nie trafił, albo jest ze mną bo boi się być