Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim

Ja myślę, że jak kobiety zostają same z dziećmi, to jest to wielkie <emotka-kupy> w ich stronę, bo to świadczy tylko o nich, że ciągnie je do bad boyów chadów i myślą, że taki chad na którego lecą inne #rozowepaski ograniczy się tylko do nich i będzie im wierny. A normalnych facetów olewają i wyzywają od przegrywów i inceli, a robią to tylko dlatego, że są brzydcy, spokojni, mili i uczynni i przez to nie dają tych emocji niepewności jak chady.

#zwiazki #takaprawda #oswiadczenie #niepopularnaopinia #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja myślę,

@mirko_anonim: Nie widzę w tym poście żadnych oznak, które potwierdzałyby, że myślisz.

Twój komentarz to klasyczny przykład uciekania od odpowiedzialności poprzez zrzucenie całej winy na kobiety i powielanie uproszczonych, internetowych mitów. Zamiast szukać złożonych przyczyn rozpadu relacji czy samotnego macierzyństwa, wolisz winić „różowe paski” i „chadów” – jakby ludzie byli figurkami w jakiejś pokracznej grze planszowej opartej na memach z forów dla
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP):

jest jeszcze spektrum normalności

@MissMisery: tych też zaliczacie do oblechów. Wystarczy spojrzeć na słynny wykres jak kobiety oceniają atrakcyjność facetów na aplikacjach randkowych - 80% poniżej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: I na tym słynnym wykresie, którego nigdy nie przeanalizowałeś w kontekście tylko łykasz jak pelikan wszystko co ci przekleją inne stuleje jasno widać, że kobiety są bardziej skłonne dawać szanse nieatrakcyjnym mężczyznom niż mężczyźni nieatrakcyjnym kobietom. Więcej własnego researchu, mniej blackpilla.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

większość ludzi których się widuje na ulicy jest zwykła/ przeciętna a jakoś w związkach są

@MissMisery: ciekawe jaka jest jakość tych związków. Bo ja już wolę być sam niż z kobietą, która nie pożąda mnie autentycznie i jest ze mną tylko dlatego bo nikt inny lepszy (w jej mniemaniu) się nie trafił, albo jest ze mną bo boi się być
  • Odpowiedz