Wpis z mikrobloga

pijcie ze mno kompot...po ponad pol roku czekania od zlozenia wniosku na pozwolenie o #bron w #holandia nagle po wyslaniu pozwu, ze za dlugo to trwa niz ustawowe 8tyg pojawil sie z dnia na dzien policmajster na sprawdzenie sejfu i wreczyl mi pozwolenie przez co dzisiaj zakupilem swoje pierwsze gloczydło :)

#strzelectwo #glock #hobby #gunboners
etherway - pijcie ze mno kompot...po ponad pol roku czekania od zlozenia wniosku na p...

źródło: 35ee1a94-8b56-4680-9cd5-5a4fc24fcdcf

Pobierz
  • 75
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fraciu: a masz jakieś hobby, np. gotowanie? Po co Ci tyle noży? Tasak? Chryste panie, to niebezpieczne.
Albo nie wiem, lubisz łowić ryby? I zabijasz tak te niewinne stworzenia?
  • Odpowiedz
  • 1
@kogut_20 xD zesrać się może. W sumie to nie wiem xD

Chatgpt

W Holandii – nawet jeśli posiadasz legalne pozwolenie na b--ń – używanie broni palnej na własnej posesji jest niedozwolone. Prawo jasno stanowi, że b--ń można używać wyłącznie na:
  • Odpowiedz
no ale z tą bronią i tak musisz iść na strzelnice xd

@fraciu: To tak jakbyś mówi, że wspinaczka jest bez sensu, bo żeby się wspinać musisz iść na ściankę albo jechać w góry/skaly. O, chodzenie po gorach tez bez sensu bo trzeba do nich jechac. Wyscigi samochodowe? Tragedia, nie mozesz z---------c po drogach na co dzien wiec hobby do smieci... Moglbym tak bez konca.
  • Odpowiedz
  • 1
@Strus no nie tu robisz to samo co wcześniej, tylko masz swoją b--ń. I oki jak ktoś chce mieć swoją b--ń żeby dalej jeździć na strzelnice to ok.
  • Odpowiedz
no nie tu robisz to samo co wcześniej, tylko masz swoją b--ń.

@fraciu: Nie robiles nigdy nic co wymaga duzej ilosci cwiczen zeby byc w tym dobrym i tym samym wlasnego sprzetu? To tak jakbys sie dziwil, ze ktos wlasne kije do golfa kupil zamiast wypozyczac ciagle.
  • Odpowiedz