Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Cześć, właśnie zakończyła się moja wizyta u rodziców, prawie dwa pomoc finansowatygodnie nocnego dyżuru przy mamie, żeby tata nie miał przerywanego. Sprzątanie stert dokumentów dla których założyłem mu teczkę z indeksami, ale tylko dla najważniejszych rzeczy. W końcu nie będzie musiał się denerwować jak szuka. Nie zdążyłem niestety posprzątać mieszkanie jeszcze na odjazd. Tu mi pozostał niesmak.
Za każdym razem jak odjeżdżam mam wrażenie, że więzi z ojcem się naprawiają. Ale to chyba już za późno, będę żył siedząc że niejednokrotnie odrzucałem miłość rodziców, jaka by nie była, a teraz kiedy już zmądrzałem to czas niestety nie zwalnia. Z mamą zapewne nie porozmawiam już nigdy, jednak przytyłam się do jej głowy kiedy się nie opiekuję, żeby czuła moje ciepło, a ja jej. Dziękuję jej wtedy za wszystko i przepraszam za to co tak w życiu zepsulem.
Eh. Chłop siedzi w bezprzedziałowy i chlipie.
Pierwszy raz powiedziałem dziś do moich rodziców, konkretnie do taty "kocham was"
Wyjezdzalem do mamy z domu dziewczyny, a wracam też tam. Tyle, że po swoje rzeczy. Niestety nie umiała tego okresu jak mnie nie było znieść, że mało piszę i nie dzwonię. Też smutek, znowu zostanę całkowicie sam w tym mieście.
Tata jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc. Wczoraj wydzwaniał cały dzień żeby załatwić zabiegi mikro polaryzacji z dojazdem do domu, ale chyba ciężko będzie bo to ktoś z #bydgoszcz.
---------------------------------
Jeśli ktoś jest w stanie lub ma ochotę jeszcze trochę wesprzeć finansowo moich rodziców to zbiórka jest nadal aktywna. Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.
źródło: 1000001329
Pobierz@spawngdapl: będziesz miał więcej czasu na modły