Aktywne Wpisy
JaX92 +108
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

drte111 +79

Podoba mi się surowy, nihilistyczny klimat - takie hard sf gdzie tematem przewodnim jest chęć przeżycia w pustym i opuszczonym świecie. To gracze są odpowiedzialni za odbudowę całej infrastruktury, w zasadzie od zera.
Co tam będą robić kryptowaluty to jeszcze nie wiem - jest chyba jakiś token zintegrowany z grą ale przydatny chyba korporacjom w późniejszym etapie gry. Sam blockchain ma pozwolić na funkcjonowanie i rozwijanie gry nawet jeśli twórcy ją porzucą - np. jeśli dobrze rozumiem to gracze mają dużą dowolność w tworzeniu obiektów w grze, które funkcjonują jako smart contracty na blockchainie.
Od dzisiaj można przez tydzień grać za free. Poniżej trailer, w komentarzu filmik z tutorialem z pierwszej godziny (daje jakieś pojęcie o początkowym gameplayu).
źródło: 1000010348
Pobierz