Wpis z mikrobloga

#wybory #polityka
Wychodzi na to, że Ludwiczek i Jaszczur trzęsą cała Polską polityką, normalnie szare eminencje. Do czego to w tym kraju doszło, że taki "poważny" polityk nie wstydzi się wygłaszać takich teorii publicznie.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawidoo26890: Będę symetrystą i powiem że jakby Trzaskowski wygrał to Czarnek p---------y w telewizji że za fałszerstwem wyborczym stoi pewien doktor niehabilitowany z Poznania.
  • Odpowiedz
  • 3
@malinq: Przyjacielu, z wypowiedzi Romana Giertycha u redaktor Moniki Olejnik. Nie traktuj proszę mojej wypowiedzi poważnie. Po prostu drwię sobie z tego, że polityk, który ma realny wpływ na nasz kraj opowiada takie kocopoły. Co gorsza, jemu ktoś zaufany to podpowiedział, nawet z jego wypowiedzi można wywnioskować, że nie zna tego uniwersum. Przykre i śmieszne zarazem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Vasnak: Zapewne masz rację. Mam jednak przeczucie, że Kaczyński nie poszedłby do Rachonia z pomówieniami od Jacka Murańskiego. Tak samo Czarnek. W całej Koalicji Obywatelskiej przykre jest to, że jest jeden frontman Pan Tusk, a potem długo, długo nikt. Sam sobie na to zapracował.
  • Odpowiedz
takie kocopoły

@dawidoo26890: takie czyli jakie?

Przecież on tam porównał komitety porobione przez znajomych z prawa i sprawiedliwości do Kamratów.
Nie powiedział, że to oni siedzieli w tych komisjach.
  • Odpowiedz
@dawidoo26890: Najwyraźniej próbuje trafić do szerszego grona i dopasować wykładnie do odbiorcy - brak mu wprawy ( ͡~ ͜ʖ ͡°). Nie dostrzegam nic nadzwyczajnego w tym wywiadzie, ale przyznaje że przesłuchałem tylko pobieżnie. Znacznie bardziej kontrowersyjne wypowiedzi i porównania często się zdarzają. Uśmiałem się też z tego przerobionego obrazka z Bodnarem (ʘʘ). Za tydzień raczej i tak mało kto będzie o tym
Octarine - @dawidoo26890: Najwyraźniej próbuje trafić do szerszego grona i dopasować ...
  • Odpowiedz