Aktywne Wpisy

vieniasn +47
myślicie że jak wykop już zdechnie to będzie to nagłe odejście że wyłączą i tyle czy poinformują że zamykają kiedyś tam

Mirki jest afera. @vulcanitu pożyczył ode mnie 300 zł i nie chce oddać. Zablokował mnie na wykopie, zawołajcie go żeby wiedział że tak tego nie zostawię.
Jutro idę na policję.
Jutro idę na policję.

Nie wiem po co są urzędy pracy skoro rejestruje sie na poczatku , potem pytam sie , macie państwo jakieś kursy , szkolenia ? No nie kursy panu nie przyslugują , szkolenia też nie , potem dali bylejaka ofertę pracy za najniższa krajowa , kompletnie nie w moim zawodzie i o nie bierze pan to wyrestrujemy pana i gitara , a dalej to już jak bo nie wiem, bo wiezien ma ubezpieczenie medyczne to chyba lepiej isc do wiezienia.
Tyle że zastanawiam sie na co ida w tym kraju podatki bo pracujac tak przez ponad 6 lat to mi sie wydawalo ze na pomoc wlasnie takim osobom chociazby.Dziwna instytucja. #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Więc w razie wypadku też trzeba mieć wywalone. Ubiegający się o emeryturę lub rentę, i jakoś podobnie o świadczenie socjalne -
https://www.nfz.gov.pl/gfx/nfz/userfiles/_public/dla_pacjenta/e-wus/oswiadczenie_1_2015.pdf
wnioskowanie o emeryturę/rentę to kratka z art. 67, a świadczenie socjalne to art. 54.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero