Wpis z mikrobloga

Jak ktoś się zastanawiał nad zakupem polskiego #thealters to lepiej się wstrzymać. W grze występuje błąd sprawiający, że od pewnego momentu w 2 akcie gra przestaje się zapisywać. Z tego co wiem to problem występuje na #ps5 i #pcmasterrace. Kupiłem żeby przejść przed Death Stranding 2 i czuję, że wywaliłem pieniądze w błoto, bo nawet jeśli zostanie to naprawione (a problem jest znany już od ponad tygodnia), to nie wiem czy będzie mi się chciało wrócić. W sumie szkoda, bo gra jest w miarę spoko.
sm_m - Jak ktoś się zastanawiał nad zakupem polskiego #thealters to lepiej się wstrzy...

źródło: the-alters-100bg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W grze występuje błąd sprawiający, że od pewnego momentu w 2 akcie gra przestaje się zapisywać.

@sm_m: podobno występuje to czasem w momencie kiedy:
uwaga spoiler

Sama gra bardzo mi się podoba, to taki mix wielu gatunków do tego w bardzo przystępnej cenie.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@SpiderFYM: Była taka teoria, ale to zbieg okoliczności. U mnie takie wydarzenie nie miało miejsca a problem pojawił się w dniu 40 lub 41.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@SpiderFYM: Dzięki za info, zainstaluję. Jedyny problem jest taki, że Death Stranding już czeka na dysku. Mam nadzieję że po ukończeniu będę jeszcze pamiętał o co w tym chodziło.
  • Odpowiedz
@sm_m: zrobiłem 100% achivementów. Jest trochę bugów ale z zapisem nie zauważyłem tylko ja grałem na xbox. Jeżeli chodzi o fabułę to chętnie bym trochę rzeczy zdradził bo jest kilka ciekawych wątków do wybrania. Polecam pójść w 100% achivementów bo wtedy znajdziesz te smaczki. Jest taki jeden wątek, który mnie wkurzył nieźle. Ale nie będę spojleorwał bo ważne jest to abyś sam to znalazł.
  • Odpowiedz