Aktywne Wpisy

yourgrandma +138
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
Bipolar- +7
P------e to. Odchodzę z wykopu. Mam dość. Nie wytrzymuje już tej zasranej nagonki na lekarzy. Codziennie setki kłamstw, manipulacji, obelg, gróźb wobec lekarzy i nikt z tym nic nie robi. A naprodukujcie sobie tych lekarzy nawet 2 miliony. Niech pracują za bochenek chleba. Wtedy nadal będziecie narzekać i twierdzić, że zarabiają za dużo i trzeba uwolnić zawód i potrzebujemy 4 milionów lekarzy, którzy będą pracować za pół bochenka chleba, a politycy to

@marcelus: tobie pewnie nie da rady, ale spróbuję: formularz był pusty. Aby wpisać tam numer PESEL Giertycha, należało go wcześniej wygooglać. No i kwestia podstawowa w relacjach z pisowcami: zawsze kłamią. Dopóki pisowiec nie udowodni, że mówi prawdę, zawsze kłamie. A nie udowadniają prawie nigdy.
źródło: temp_file6208016740702282798
PobierzInteresuje mnie też ta kwestia 80%, bo w swoim wpisie prześmiewczo tak oszacowałem odsetek wykopków wśród osób które źle wypełniły protest. @BrightBeamBuddha zinterpretował to jako stwierdzenie że 80% składających protest zrobiło to błędnie. Kilkuset wykopków pulsując bezmyślnie
I na tym w zasadzie można zakończyć twój post. Na nic nie wygląda, bo to tylko słowa Manowskiej. Ostatnio kłamała gdy mówiła, że przez Giertycha SN musi pracować w długi weekend, po czym zamknęła SN na długi weekend. Powtarzam: PiS i konfa zawsze kłamią. Dopóki nie udowodnią, że nie kłamią.
@marcelus: Jeszcze jedno:
We własnym piśmie które udostępnił, nie było jego peselu. Nie można było przepisać, trzeba było szukać osobno.
https://spidersweb.pl/2025/06/roman-giertych-pesel-w-sieci-twitter.html
Ja wiem, że trzeba być debilem żeby publikować własny PESEL, ale mówimy o Giertychu.
@marcelus: Rzeczywiście, widziałem wzór a nie jego zdjęcie. No ale to rodzi kolejne pytanie:
Twierdzisz, że kilka tysięcy ludzi przepisało treść protestu, zmieniło nazwisko, adres, datę, miasto ale nie zmieniło
PESEL Giertycha nie jest ogólnodostępny ( a raczej nie był)
@marcelus: Która przed chwilą kłamała w sprawie pracy w długi weekend.
Jest, ponieważ go udostępnił
@marcelus: Jego pesel jest ogólnodostępny
źródło: temp_file5828472807740625489
Pobierz