Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć związek

@marcelus: tobie pewnie nie da rady, ale spróbuję: formularz był pusty. Aby wpisać tam numer PESEL Giertycha, należało go wcześniej wygooglać. No i kwestia podstawowa w relacjach z pisowcami: zawsze kłamią. Dopóki pisowiec nie udowodni, że mówi prawdę, zawsze kłamie. A nie udowadniają prawie nigdy.
  • Odpowiedz
  • 0
@misiopysio formularz był pusty, ale wygląda na to, że znaczna część go wypełniających po prostu przepisała treść z protestu udostępnionego przez Romana Giertycha, w tym jego PESEL. Nie było go potrzeby specjalnie wyszukiwać.

Interesuje mnie też ta kwestia 80%, bo w swoim wpisie prześmiewczo tak oszacowałem odsetek wykopków wśród osób które źle wypełniły protest. @BrightBeamBuddha zinterpretował to jako stwierdzenie że 80% składających protest zrobiło to błędnie. Kilkuset wykopków pulsując bezmyślnie
  • Odpowiedz
@marcelus:

ale wygląda na to

I na tym w zasadzie można zakończyć twój post. Na nic nie wygląda, bo to tylko słowa Manowskiej. Ostatnio kłamała gdy mówiła, że przez Giertycha SN musi pracować w długi weekend, po czym zamknęła SN na długi weekend. Powtarzam: PiS i konfa zawsze kłamią. Dopóki nie udowodnią, że nie kłamią.
  • Odpowiedz
znaczna część go wypełniających po prostu przepisała treść z protestu udostępnionego przez Romana Giertycha

@marcelus: Jeszcze jedno:
We własnym piśmie które udostępnił, nie było jego peselu. Nie można było przepisać, trzeba było szukać osobno.
  • Odpowiedz
oczywiście nie masz racji i bardzo łatwo to zweryfikować:

@marcelus: Rzeczywiście, widziałem wzór a nie jego zdjęcie. No ale to rodzi kolejne pytanie:

Twierdzisz, że kilka tysięcy ludzi przepisało treść protestu, zmieniło nazwisko, adres, datę, miasto ale nie zmieniło
  • Odpowiedz
  • 0
@misiopysio tak twierdzi pani Manowska, które te protesty widziała, a nie ja. Wyobrażam sobie, że oni mogli nie zmienić też innych danych albo wpisać tylko PESEL Giertycha. To są ludzie, którzy wierzą w to że partia opozycyjna dokonała wyborczego fałszerstwa, mamy więc do czynienia z funkcjonującymi debilami.

PESEL Giertycha nie jest ogólnodostępny ( a raczej nie był)
  • Odpowiedz