Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +7
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +43
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Cześć, dziękuję Wam za wpłaty i za pomoc dla mojej mamy i taty. Teraz jestem własnie w Gdańsku pomagać tacie opiekować się mama. Około 18 zaczeła kasłać i z rurki tracheostomijnej wyrzucała duże ilości wydzieliny, no i teraz dopiero się uspokoiło. 3 godziny odsysania z rurki co chwilę za mną. Ciężko mi się ogółem w ogóle patrzy na to w jakim stanie jest mama. Momentalnie lecą mi łzy, i niewiem czy jestem w tedy bliski załamania czy coś innego.
Jak to pisałem to była około 20, nie poszedłem w ogóle spać, co chwilę podchodziłem do mamy i ossysalem z dróg oddechowych żeby mogła oddychać. Około 3:00 zaczęło się uspokajać, wstawałem już tylko mniej więcej co godzinie.
---------------------------------
Jeśli ktoś jest w stanie lub ma ochotę jeszcze trochę wesprzeć finansowo moich rodziców to zbiórka jest nadal aktywna. Z góry dziękuję i życzę wszystkiego dobrego.
---------------------------------
ZRZUTKA NA POMOC TACIE I MAMIE
źródło: 1000001331
Pobierz