Aktywne Wpisy

MonazoPL +208
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +539
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

@SkaczoncyPonikKolny: Każdy normalny, zdrowo myślący człowiek.
Co z tego, że nie ma żadnych dowodów na fałszerstwo, skala nieprawidłowości jest znikoma.
Niee... sfałszowali wybory, bo Matecki się zesrał na Twitterze xD Świetny dowód.
@Logika_wykopu: Ponownie przeliczono ile, kilka komisji? I wszystkie wykryte poważne przewały (nie 1-2 głosy) są na korzyść Nawrockiego - skala znikoma to będziesz mógł powiedzieć jak ponownie zostaną przeliczone głosy z każdej komisji w kraju.
Czego się boicie? Nie chcecie móc przez następne 2 lata mówić, że Tusk wydał miliony żeby znowu przegrać, bo nie umie przyznać się do porażki? Przecież to polityczne złoto dla PiSu
@tom3k86: wiesz, ze wytypowanych jest jeszcze kilkaset jak nie prawie 1000 takich lokali? Prawaczki juz trzesa portami
@WaveCreator: tyle tylko że nikt nie będzie przeliczał głosów. Tu nie chodzi o sprawdzenie realnego wyniku, tylko o wpojenie wyborcom uczucia, że ukradziono im wybory. Dokładnie to samo robi pis za każdym razem kiedy przewali. Realne przeliczanie byłoby nadmiernie skomplikowanym przedsięwzięciem, z gigantycznym ryzykiem ośmieszenia się, jak sam zresztą zauważyłeś.
@Logika_wykopu: czy jestem sędzią sądu najwyższego albo prokuratorem? Czy ja analizowałem protesty wyborcze? Czy to czy Giertych o czymś pisze czy nie pisze przesądza o czymkolwiek?
Konfedepisowcy są inteligentni jak kurvinoxy, jesteś dobrym przykładem
PiS histeryzuje jak by ktoś chciał powtarzać wybory. Kiedy chodzi TYLKO o ponowne przeliczenie głosów. Po to karty z głosami się zbiera i trzyma zapieczętowane właśnie na takiej okazje.
Ale ok pisowcu, jaki cel według ciebie miała ta apka? tylko daruj sobie jakieś teksty jak powyżej, tylko użyj mózgu i odpowiedz po co ona w ogóle była. Tylko swoimi słowami
Pod budowanie narracji przez media związane z PISem o oszustwie wyborczym jeśliby
@Logika_wykopu: zgadza się ma to sens ale nie wyklucza wszystkiego co napisałem powyżej.
Btw lewak-pisowiec to ciekawe połączenie :) brzmi jak partia razem, ale tylko zgaduję bo aż tak nie rozróżniam