Wpis z mikrobloga

@SkaczoncyPonikKolny: Czy zgłosił to zalewanie nielegalnymi migrantami do odpowiednich służb? Można gdzieś zgłosić że użytkownik portalu X o nazwie dariusz matecki ma takie i takie informacje i niech służby go przesłuchają w celu ustalenia konkretnych informacji? :)
  • Odpowiedz
Jeszcze ktoś ma wątpliwości, że oni sfałszowali te wybory?

@SkaczoncyPonikKolny: Każdy normalny, zdrowo myślący człowiek.

Co z tego, że nie ma żadnych dowodów na fałszerstwo, skala nieprawidłowości jest znikoma.

Niee... sfałszowali wybory, bo Matecki się zesrał na Twitterze xD Świetny dowód.
  • Odpowiedz
skala nieprawidłowości jest znikoma.

@Logika_wykopu: Ponownie przeliczono ile, kilka komisji? I wszystkie wykryte poważne przewały (nie 1-2 głosy) są na korzyść Nawrockiego - skala znikoma to będziesz mógł powiedzieć jak ponownie zostaną przeliczone głosy z każdej komisji w kraju.

Czego się boicie? Nie chcecie móc przez następne 2 lata mówić, że Tusk wydał miliony żeby znowu przegrać, bo nie umie przyznać się do porażki? Przecież to polityczne złoto dla PiSu
  • Odpowiedz
@WaveCreator: Ale dociera do Ciebie, że przeliczono te co do których były wątpliwości? To tak jakby w sklepie znaleziono karton przeterminowanej wędliny i po sprawdzeniu zawartości.kartonu okazało się, że faktycznie kiełbasa smierdzi. I na tej podstawie chciałbyś pozostałe 100 kartonów otwierać i sprawdzać każdą jedną kiełbasę po kolei mimo, że termin na nich jest ok.
  • Odpowiedz
Ale dociera do Ciebie, że przeliczono te co do których były wątpliwości?

@tom3k86: wiesz, ze wytypowanych jest jeszcze kilkaset jak nie prawie 1000 takich lokali? Prawaczki juz trzesa portami
  • Odpowiedz
skala znikoma to będziesz mógł powiedzieć jak ponownie zostaną przeliczone głosy z każdej komisji w kraju.

@WaveCreator: tyle tylko że nikt nie będzie przeliczał głosów. Tu nie chodzi o sprawdzenie realnego wyniku, tylko o wpojenie wyborcom uczucia, że ukradziono im wybory. Dokładnie to samo robi pis za każdym razem kiedy przewali. Realne przeliczanie byłoby nadmiernie skomplikowanym przedsięwzięciem, z gigantycznym ryzykiem ośmieszenia się, jak sam zresztą zauważyłeś.
  • Odpowiedz
To ile głosów przez tą apkę udaremniono? Jeśli dużo to czemu Giertych o tym w ogóle nie pisze?

@Logika_wykopu: czy jestem sędzią sądu najwyższego albo prokuratorem? Czy ja analizowałem protesty wyborcze? Czy to czy Giertych o czymś pisze czy nie pisze przesądza o czymkolwiek?

Konfedepisowcy są inteligentni jak kurvinoxy, jesteś dobrym przykładem
  • Odpowiedz
@Logika_wykopu: gdzie się wymądrzam, napisałem dwie informacje, to ciebie dupsko zapiekło nie mnie. Apka pozwoliła na odmówienie prawa do głosowania wyborcom. Jak była tego skala wyjdzie w protestach, choć na pewno nie każdy się zgłosił.Wiele osób też z pewnością nie poszło głosować mimo posiadania zaświadczenia, bo wiedzieli co się o--------a. Na przykład wszyscy którzy pojechali na weekend w góry czyli do zagłębia pisu mogli mieć wątpliwość czy warto się wykłócać
  • Odpowiedz
  • 3
@SkaczoncyPonikKolny
PiS histeryzuje jak by ktoś chciał powtarzać wybory. Kiedy chodzi TYLKO o ponowne przeliczenie głosów. Po to karty z głosami się zbiera i trzyma zapieczętowane właśnie na takiej okazje.
  • Odpowiedz
@szybki-bill1:

Ale ok pisowcu, jaki cel według ciebie miała ta apka? tylko daruj sobie jakieś teksty jak powyżej, tylko użyj mózgu i odpowiedz po co ona w ogóle była. Tylko swoimi słowami

Pod budowanie narracji przez media związane z PISem o oszustwie wyborczym jeśliby
  • Odpowiedz
Pod budowanie narracji przez media związane z PISem o oszustwie wyborczym jeśliby wygrał Trzaskowski.

Ps. jestem lewakiem xD

@Logika_wykopu: zgadza się ma to sens ale nie wyklucza wszystkiego co napisałem powyżej.

Btw lewak-pisowiec to ciekawe połączenie :) brzmi jak partia razem, ale tylko zgaduję bo aż tak nie rozróżniam
  • Odpowiedz