Wpis z mikrobloga

Nudzi mnie jak cholera już ta gra, wszystko co było do zrobienia zrobiłem, cała mapa wyczyszczona na 100%, nawet już mi się nie chcę włączać codziennie żeby zrobic darmowe primo. Szkoda mi porzucać grę i 3 lata zmarnowanego grania i czasu.
Pytanie czy można gdzieś bezpiecznie sprzedać konto? Czytałem o playerauctions ale podobno tam robią wały w postaci chargeback i wtedy zostaję bez konta i pieniędzy.
#genshinimpact #gry
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Almagest czuję że tak będzie, już teraz prawie wcale nie gram alhaitham a kiedyś niszczylem nim cały abyss, podobnie z raiden mam c4 a teraz i tak prawie do niczego się nie nadaję. Gdyby nie escoffier to nie zrobiłbym bym 36 star w nowym abyss
  • Odpowiedz
@Turtle1380: ja bym chyba zaparkował konto i może w 6.0 czy 7.0 najdzie cię ochota, by chociaż nadrobić AQ i nawet walić już wtedy nowe postacie czy endgame

ze sprzedawaniem idk. Pewnie są jakieś chińskie farmy botów, które od 4 lat zbierają tylko primo commissionami w Mondstadt z nieruszonym storylinem, by kupujący mogł sobie rollnąć kogo chce i przejść grę od 1%-100%. Pewnie cię takie oferty wyprą z rynku o
  • Odpowiedz
  • 0
@Almagest nie wiem, raczej jak już porzucam grę to już potem do niej nie wrócę. To samo miałem z gta online znudziło mnie i do tej pory nie mam ochoty w to grać, podobnie myślę że będzie tutaj.
Wolałbym szczerze sprzedać i zapomnieć
  • Odpowiedz