Wpis z mikrobloga

kiedy to żarcie z makdonalda zrobiło się takie beznadziejne

kiedyś to wszystko o wiele lepiej smakowało
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Teuvo jak się długo nie rusza syfu to organizm reaguje na to prawidłowo czyli nie smakuje
ja mam to samo z chipsami i colą teraz
kiedyś piłem colę zamiast wody a teraz po dwóch łyczkach jestem przesłodzony a chipsy są zbyt słone a w sieciowym żarciu czuć że coś jest nie tak
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn: no nie wiem czy mogę się z tym zgodzić, jadłem sieciowe żarcie inne i było normalne, po prostu to z makdonalda jest bez smaku

w zasadzie za każdym razem od jakiegoś czasu jestem jestem rozczarowany bardzo mocno jakiej kanapki bym nie wybrał, tylko drwal był dobry reszta jest totalnie beznadziejna i bez smaku
  • Odpowiedz
@vieniasn: oj, tak. Za malolata lubilem jesc takie smieciowe zarcie. Pamietam jak rodzice pojechali na wakacje, a ja zostalem na chacie i nakupowalem sobie na caly tydzien medalionow z indyka z jakiegos marketu. Pierwsze trzy dni zajebiste, pozniej to juz tak ciezko zaczynalo sie robic na kaldunie, ze szok. Opasly jakis sie zrobilem, mimo ze nawet jakos duzo ich nie jadlem.

Z czipsami to samo. Kiedys dwie paczki na raz,
  • Odpowiedz
@Teuvo: Zepsulo sie po covidzie. Ludzie, ktorzy tu pisza, ze nic sie nie zmienilo nie maja pojecia o czym mowia. Jestem niechlubnym czestym bywalcem mcd i potwierdzam, ze pare lat temu jakosc/smak byly odczuwalnie lepsze. Drwale wciaz trzymaja poziom btw, reszta jest gorsza.
  • Odpowiedz