Aktywne Wpisy

Marcinnx +135
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Atreyu +35
Mieszkanie pet friendly - ale zwierzętami jesteście Wy xD
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
#patodeweloperka #krakow #heheszki #czarnyhumor #nieruchomosci
źródło: jj32g5ek7ubg1
Pobierz

@Nighthuntero: To już zależy od punktu siedzenia.
@deeprest Podrzuc prosze informacje z oficjalnym komunikatem, zakladam, ze nie probujesz manipulowac i nie chodzi ci o te doniesienia cnn.
https://www.dni.gov/index.php/newsroom/congressional-testimonies/congressional-testimonies-2025/4059-ata-opening-statement-as-prepared
Nie wiem komu mam sie dac nabrac, nie wybieram sie do iranu i nie jestem wyborca ani Netanjahu, ani Trumpa.
2. Nie mowie, ze ktos uzyje, tylko, ze ryzyko wzrosnie i bedzie kolejny kraj straszacy atomem
3. Pisales kilka razy o jakims strachu, ja tego nie robilem, konkluzja jest oczywista.
To nie fikolki, za duzo sobie dopowiedziales
Światem rządzi pieniądz, jak się odetnie kasę to wtedy będzie bardziej spokojnie, bo nie będzie