Aktywne Wpisy

moll +120
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +96
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

@Nighthuntero: To już zależy od punktu siedzenia.
@deeprest Podrzuc prosze informacje z oficjalnym komunikatem, zakladam, ze nie probujesz manipulowac i nie chodzi ci o te doniesienia cnn.
https://www.dni.gov/index.php/newsroom/congressional-testimonies/congressional-testimonies-2025/4059-ata-opening-statement-as-prepared
Nie wiem komu mam sie dac nabrac, nie wybieram sie do iranu i nie jestem wyborca ani Netanjahu, ani Trumpa.
2. Nie mowie, ze ktos uzyje, tylko, ze ryzyko wzrosnie i bedzie kolejny kraj straszacy atomem
3. Pisales kilka razy o jakims strachu, ja tego nie robilem, konkluzja jest oczywista.
To nie fikolki, za duzo sobie dopowiedziales
Światem rządzi pieniądz, jak się odetnie kasę to wtedy będzie bardziej spokojnie, bo nie będzie