Aktywne Wpisy

memforis +1
#kryptowaluty mam pytanie czysto z ciekawości. jak to jest, że dokładnie w zaznaczonym na zielono miejscu kupowałem all in SOL i akurat wtedy jeb^%? czy to jest zupełna losowość i czysty przypadek, czy to spowodowało jakieś tam likwidacje albo chwilowy wzrost kursu (raczej wątpię), po czym każdy widział nieco większe saldo i automaty zaczęły sprzedawać innym wpakowanym i tak runęło?
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
czy zwyczajnie zawsze jest "kup i się wtedy spierd...li"? czy przypadek,
źródło: image
Pobierz
lukija +46
ile plusów tyle dni nie zmieniam gaci i wysyłam je do losowego użytkownika komentującego ten wpis

@Nighthuntero: To już zależy od punktu siedzenia.
@deeprest Podrzuc prosze informacje z oficjalnym komunikatem, zakladam, ze nie probujesz manipulowac i nie chodzi ci o te doniesienia cnn.
https://www.dni.gov/index.php/newsroom/congressional-testimonies/congressional-testimonies-2025/4059-ata-opening-statement-as-prepared
Nie wiem komu mam sie dac nabrac, nie wybieram sie do iranu i nie jestem wyborca ani Netanjahu, ani Trumpa.
2. Nie mowie, ze ktos uzyje, tylko, ze ryzyko wzrosnie i bedzie kolejny kraj straszacy atomem
3. Pisales kilka razy o jakims strachu, ja tego nie robilem, konkluzja jest oczywista.
To nie fikolki, za duzo sobie dopowiedziales
Światem rządzi pieniądz, jak się odetnie kasę to wtedy będzie bardziej spokojnie, bo nie będzie