Wpis z mikrobloga

@ama_deo: Tylko, że w szkołach uczą głupot które powodują popieranie takich idiotyzmów jak socjalizm. Ci którzy chcą wiedzieć coś więcej, uczą się na własną rękę i potrafią dostrzec, że takie przedmioty jak Historia czy WOS są w szkołach tylko elementem propagandy i większość rzeczy które się tam wpaja to półprawdy ale i często bezczelne kłamstwa.

Także sorry ale to co jest napisane na tym obrazku się w ogóle nie dodaje.
  • Odpowiedz
@ama_deo: w dzisiejszych szkołach nie uczy się niczego sensownego, zły system edukacji prowadzi do takiej tragedii jaką mamy teraz - kompletnego zdziczenia młodzieży, smutne na to patrzeć, jeszcze lepszy wynik tego pajaca a rzeczywiście stąd wyjadę... na zawsze. Póki co jest jeszcze nadzieja, że studenci(korzystający z państwowych uniwersytetów i pobierający stypendia także finansowane przez państwo) wyrosną. Mózg nie jest w pełni rozwinięty do 25 roku życia.
  • Odpowiedz
@mskldnl:

Mogę sobie kupić te 6k lajków + to nie jest żaden wykładnik.

Wyznacznik tego, że są jeszcze mądrzy ludzie w Polsce. Dzisiejsza młodzież to degrengolada co widać po wynikach. Wstyd, że taki ktoś będzie reprezentować nasz kraj. Wstyd będzie się przyznawać do kraju pochodzenia.
  • Odpowiedz
@mskldnl: Jeżeli nie ograniasz, że jeżeli byłby prywatne studia to płacił byś na nie majątek. Pamiętaj mózg nie jest rozwinięty do 25 roku życia. Większość was(kuce) nie potrafi kalkulować. W cywilizowanym kraju nie ma poparcia na takie rzeczy.

Podoba mi się jeden komentarz na tym fanpageu:

Wyborcy K*rwina, stawiają intelektualny opór i to jest normalne.
  • Odpowiedz
@barteq_g: Mam ziomka, który zatrzymał się w rozwoju politycznym tak gdzieś w okolicach lekcji WOS z liceum. Zawsze przed wyborami ogłasza, że przejrzy wszystkie programy i wybierze najlepszy. Tym razem wybrał kogoś z palikociarni bo obiecał likwidację bezrobocia i wzrost gospodaczy. No najlepszy kandydat po prostu! Nie to żeby później te obietnice weryfikował.
  • Odpowiedz
@mskldnl: Człowieku, gdzie ty żyjesz. Właśnie widać. Wyborcy Korwina - omamieni młodzi niedoświadczeni ludzie na garnuszku mamusi, korzystający z nieodpłanych studiów, oraz stypendiów. Przykro mi, ludźmi takimi jak wy gardzą, cała Polska wami gardzi, dokładnie 93% wyborców.

Popatrz sobie na kraje z płatnym systemem studiów, potem gadaj. Szkoda gadać. Wyrośnij, zainteresuj się ekonomią, potem gadaj.
  • Odpowiedz
@mskldnl: Przeważnie ma 200-300 lajków. Polska gardzi kucami. Trzeba zabierać kucom dowody w 2015 roku. Serio jak wgl ktokolwiek szanujący siebie głosuję na oszołoma, który gardzi kobietami i niepełnosprawnymi. Nawet nie wiesz jak kobiety was nienawidzą.
  • Odpowiedz
@ama_deo: Takiej odpowiedzi się spodziewałem. Wytykasz mi, że nie potrafię kalkulować, a sam nie potrafisz mi podać jednego argumentu na potwierdzenie twojej tezy. Zapytam jeszcze raz. Dlaczego wg. Ciebie miałbym płacić majątek za prywatną szkołę gdyby zlikwidowano szkolnictwo państwowe? Po prostu powiedz mi. Olśnij mnie swoją lewacką logiką.
  • Odpowiedz
@ama_deo: Aha, i jeszcze jedno. Mam 22 lata. Na garnuszku u mamy nie jestem już od 17 roku życia. Za miesiąc otwieram swoje przedsiębiorstwo. Korzystam z odpłatnych studiów państwowych bo płacę za nie podatki, moi rodzice płacą, moi dziadkowie, sąsiedzi i także Ty. Wszyscy płacimy za studia moje i każdego innego. Nikt mną nie gardzi. Ty możesz tak twierdzić bo moje poglądy nie pokrywają się z twoimi. Ekonomią interesuje się
  • Odpowiedz
@ama_deo: Nie podałeś ani jednego powodu dla którego miałbym płacić majątek za prywatne studia. NIE PODAŁEŚ. Napisałeś mi o tym jaki to ja nie jestem i kto mną nie gardzi. Ale powodu nie podałeś. Powiedziałeś, żebym spojrzał na inne państwa ale to jest tylko ucieczka od odpowiedzi. Może to Ty powinieneś nauczyć się kalkulować.
  • Odpowiedz