Wpis z mikrobloga

- wyjście z grupy MŚ z patałachami typu schyłkowy Krychowiak, Bielik, Kamiński
- opędzlowanie Włochów i Portugalii na Euro u21
- awans z Legią do Ligi Europy, 6 pkt w grupie

Czesiu TOP

#mecz
jacas - - wyjście z grupy MŚ z patałachami typu schyłkowy Krychowiak, Bielik, Kamińsk...

źródło: Twitter

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jacas: a do tego:
- strefa spadkowa z Legią w Ekstraklasie
- 0:5 z Hiszpanią U-21, 1:6 z Belgią jako selekcjoner seniorów
- absolutnie kompromitujący styl gry
- zniżki u fryzjera
  • Odpowiedz
@jacas: weź nie przypominaj tego moralniaka co miałem ja i pół Polski po tym wyjściu z grupy na MŚ... Już lepiej było nie awansować niż awansować w takim stylu...
Nawet piłkarze byli w-------i bo zignorowali jego plan gry i grali swoje z Francją xD
  • Odpowiedz
@jacas: jaka pogoda w Brighton Mariusz?
Przypominam, że za grubasa graliśmy taką super defensywna piłkę, że Zieliński musiał błagać Argentyńczyków o litosc, a z Arabami gdyby nie Szczęsny i kilka słupków to była większa wtopa niż z Koreą
  • Odpowiedz
@jacas: dodaj wygrany baraż ze Szwecją, dzieki któremu w ogóle pojechalismy na mundial. Jesli ktos z trójki Nawałka, Brzeczek, Michniewicz miałby wrócić to zdecydowanie wolałbym Czesia. Teraz pojawiała sie informacja że Kosta Runjaic jest zainteresowany trenowaniem kadry. Wydaje sie chyba najlepszym wyborem ze znajomoscią ekstraklasy.
  • Odpowiedz
@jacas: plusik bo zwykle w takich populistycznych postach muszę oglądać ryj benhałera, który z kadrą osiągnął dokładnie to co Janas dwa lata wcześniej a tutaj przynajmniej ktoś kto osiągnął z patałachami jakiś sukces w postaci wyjścia z grupy.
  • Odpowiedz
@jacas: wszyscy myśleli że to tylko jaja z lagą na Robercika a oni naprawdę tak zagrali

W sumie nie wiem czy mu tego nawet nie pogratulować, tego nawet najlepszy szpieg by nie przewidział
Ark00 - @jacas: wszyscy myśleli że to tylko jaja z lagą na Robercika a oni naprawdę t...

źródło: 1000000099

Pobierz
  • Odpowiedz