Wpis z mikrobloga

@GabrielOcello: Pakole: ''Słyszeliśmy że frajerzy z Polski was bardzo popierają, idźcie do nich, damy wam nawet na paliwo, nawet na granicy z Białorusią nie będziecie musieli się szarpać''
  • Odpowiedz
i to samo my powinniśmy zrobić jak się zaczęła wojna na ukrainie

@goldyn: i to samo powinny zrobić Niemcy, Czechy i Słowacja jak rosja zaatakuje Polskę. Mężczyźni do okopów, bo taka jest ich rola w społeczeństwie!
  • Odpowiedz
: i to samo my powinniśmy zrobić jak się zaczęła wojna na ukrainie. Tylko przez nas SBU straciło jakiś milion zdolnych do walki poborowych.

Przyjmowanie ukraińców wspiera rosję.

@goldyn: Dokładnie jak ktoś śmie nie chcieć zginąć za 1200zł wypłaty, r-------e drogi ? Bezczelny!
Ja mam nadzieję że w Polsce zamkną granice i zginę za ten wspaniły kraj, za Jarka! za Tuska! za dom/mieszkanie na które nigdy mnie nie będzie stać,
  • Odpowiedz
@Miroslaw_juz_nie_suchoklates: no to jak nie zamierzasz ginąć to powinieneś się ze mną zgadzać, że im więcej ukraińców w Polsce tym ukraina ma mniejsze szanse. A jak ukraina przegra to kiedyś być może i nam przyjdzie walczyć.
Dalej nie rozumiesz o co chodzi? Jeśli nie to spokojnie, do wojska nie pójdziesz, bo nikt nie da broni komuś z 60 IQ
  • Odpowiedz
@goldyn: właśnie dlatego rozumiem, że jesteś debilem, gówniarzem piszącym wysrywy zza monitora. Tak. Połasilem się na hajs. I żałuję tego. Jak każdy, kto musiał strzelać do dzieci, albo te odstrzelą ci łeb. Wojna niszczy psychikę. Ograbia nas z człowieczeństwa. Nigdy więcej wojny. Nigdy więcej r0sji
  • Odpowiedz