Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +166
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +65
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Leżę właśnie po zabiegu amniopunkcji. Czekamy na wyniki, część powinna być w ciągu kilku dni. Na dokładniejsze z mikromacierzy będziemy musieli dłużej poczekać.
Sama amniopunkcja nie bolała, coś jak pobieranie krwi, ale to było okropne przeżycie. Przeleżałam z zamkniętymi oczami i odwrócona głową, modląc się. Po zabiegu się popłakałam.
W poniedziałek za tydzień mamy konsultację u Profesor Dębskiej. Już profesor z mojego aktualnego szpitala z nią o nas rozmawiała.
Podejście tutaj znacznie różni się od tego, które nam zaserwowano w poprzednim szpitalu. Wzięli tutaj sprawę na poważnie w swoje ręce.
Staram się jakoś funkcjonować, nie płaczę już tak dużo jak wcześniej. Jest plan, robię krok za krokiem i staram się mierzyć tylko z tym z czym aktualnie powinnam, bez tworzenia w głowie milionów tragicznych scenariuszy. Ale nie jest łatwo.
#szpital #ciaza #zalesie #lekarze #zdrowie
Może jakiś własny tag? #zdrowietadzia
Pisania trochę pomaga, dziękuję też każdemu za każde słowo otuchy, wsparcia, za każdy kontakt pod poprzednim postem, za wiadomości i za modlitwy.
źródło: IMG_1091
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora