Aktywne Wpisy

ketiow +97
Nigdy więcej nic nie wystawiam przez przesyłkę olx XD Sprzedałem maca studio wszystko wylogowane i usunięte gotowe do sprzedaży. Chłop kupuje i po odebraniu zaczyna mi wciskać farmazony, że paragonu nie ma ale hitem jest, że uważa, że nie da się kliknąć dalej przy aktywacji i ma cegłę. Jak myślicie będzie próba wyłudzenia z pomocą supportu olx? Jak dobrze, że nagrałem pakowanie i resetowanie gdzie widać, że wszystko działa…. #olx
źródło: IMG_3065
Pobierz
luke-mat +98
Żydów nie lubili od średniowiecza. Nie lubili ich papieże. Nie lubili ich Osmanowie. Nie lubili ich królowie. W Polsce też ich nie lubili, ale jakiś średniowieczny lewak ich zaprosił. Później nie lubili ich Niemcy. Nie lubili ich też Rosjanie. Teraz nie lubią ich Persowie i Arabowie.
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda
Co jest nie tak z tą nacją, że przez setki lat nikt ich nie lubi do tego stopnia, że starali się ich nawet wyeliminować.
#takaprawda

źródło: sw-jan-pawel-ii-a6c-656
PobierzTo jakieś zboczenie?
1. może jednak nie sciągną bo stanie się cud
2. spekulacyjne podbicie (patrz pkt 1)
3. tania pamiątka :)
@maniek74 pewne jest w tym to, ze znów manipulujesz bo wpisy są i nic nie kasuje a ty znów szukasz okazji do przypi3przania się a finał będzie taki jak zawsze: skulisz ogon. Szczekasz o kasowaniu postów a jeszcze nigdy nie pokazałes na to potwierdzenia
Chyba tylko ten co łyknąłeś 1 kwietnia o sprzedaniu np XTB
Jak dziecko, jak dziecko
Komentarz usunięty przez moderatora
Podpowiedziałem wyłącznie ewentualny możliwy moment spekulacyjnego wejścia na krótko
Pewnie sam wbiłeś po tym wpisie i kisisz teraz stratę co by tłumaczyło frustracje
PS: znów nie omieszkałeś przypomnieć się jak to nabrałes się 1 kwietnia, ze sprzedałem np. XTB. Jaki ty nieogarniety jestes to aż trudno uwierzyć xD Pewnie zrobiłeś już screen do swojego
Przeczytaj też ostrzeżenie na końcu zrzutu ekranu. Najlepiej 5x to wtedy może zrozumiesz jak się błaźniłeś powyżej
źródło: rafako
Pobierz