@Darsas: tak, pisałem. wyłącznie pod spekulacyjne podbicie i było kilku co później komentowało, ze zrealizowało ten ruch z zyskiem. @maniek74 pewne jest w tym to, ze znów manipulujesz bo wpisy są i nic nie kasuje a ty znów szukasz okazji do przypi3przania się a finał będzie taki jak zawsze: skulisz ogon. Szczekasz o kasowaniu postów a jeszcze nigdy nie pokazałes na to potwierdzenia
@maniek74: a pokaz dzbanie jakikolwiek wpis, zebym pisał o sprzedawaniu? Chyba tylko ten co łyknąłeś 1 kwietnia o sprzedaniu np XTB Jak dziecko, jak dziecko
@widmo82 spamowales zielonymi procentami gdy pozycja była w proficie, a jak jest zatopiona, to zamiast screena ze strata, to wklejasz papieża, typowy widmo
@maniek74: coś wybiórczo śledzisz moje wpisy dlatego nie wyłapałeś, że nigdy nie sugeruje kiedy zamykać pozycje. Podpowiedziałem wyłącznie ewentualny możliwy moment spekulacyjnego wejścia na krótko Pewnie sam wbiłeś po tym wpisie i kisisz teraz stratę co by tłumaczyło frustracje PS: znów nie omieszkałeś przypomnieć się jak to nabrałes się 1 kwietnia, ze sprzedałem np. XTB. Jaki ty nieogarniety jestes to aż trudno uwierzyć xD Pewnie zrobiłeś już screen do swojego
@maniek74: Wg ciebie to jest naganianie, pytanie czy zwrócenie uwagi na ciekawe miejsce dla spekulantów? Przeczytaj też ostrzeżenie na końcu zrzutu ekranu. Najlepiej 5x to wtedy może zrozumiesz jak się błaźniłeś powyżej
@maniek74 powtórzę, chwaliłeś się ze otwierasz pozycje na tym bankrucie i wrzucałeś screeny z pozycji gdy była na zielono, a teraz jak jest pod woda, to już nie ma screenow z pozycji, tylko machający papież, jak widać po komentarzach, zauważają to tez inni użytkownicy tagu
źródło: sw-jan-pawel-ii-a6c-656
PobierzTo jakieś zboczenie?
1. może jednak nie sciągną bo stanie się cud
2. spekulacyjne podbicie (patrz pkt 1)
3. tania pamiątka :)
@maniek74 pewne jest w tym to, ze znów manipulujesz bo wpisy są i nic nie kasuje a ty znów szukasz okazji do przypi3przania się a finał będzie taki jak zawsze: skulisz ogon. Szczekasz o kasowaniu postów a jeszcze nigdy nie pokazałes na to potwierdzenia
Chyba tylko ten co łyknąłeś 1 kwietnia o sprzedaniu np XTB
Jak dziecko, jak dziecko
Komentarz usunięty przez moderatora
Podpowiedziałem wyłącznie ewentualny możliwy moment spekulacyjnego wejścia na krótko
Pewnie sam wbiłeś po tym wpisie i kisisz teraz stratę co by tłumaczyło frustracje
PS: znów nie omieszkałeś przypomnieć się jak to nabrałes się 1 kwietnia, ze sprzedałem np. XTB. Jaki ty nieogarniety jestes to aż trudno uwierzyć xD Pewnie zrobiłeś już screen do swojego
Przeczytaj też ostrzeżenie na końcu zrzutu ekranu. Najlepiej 5x to wtedy może zrozumiesz jak się błaźniłeś powyżej
źródło: rafako
Pobierz