@Szafek7: gdzie to się kręcisz Mireczku, bo chyba moje okolice. Często widzę rowerzystów na budowie S1, głównie odcinek Bielsko - Bestwina - Pisarzowice
@Szafek7: Mijałem Cię dzisiaj. Nie zdążyłem drzwi otworzyć żeby Cię nimi stuknąć po łbie za jazdę po drodze szybkiego ruchu rowerem. Na szczęście spryskiwacz sprawdziłem i widziałem jak cię pięknie zrosił. Tfu
@Szafek7: Klasyczny pedalarz, nawet jak ma miejsce do jazdy czy postoju to i tak stanie na drodze do robienia zdjęć, bo a nuż widelec ktoś będzie jechał i się w----i. Gorzej niż zwierzęta.
@Szafek7: to jesteś gorszy niż typ srający do paczkomatu. Pewnie masz pretensję do kierowców, że nie trzymają metra odstępu od ciebie, kiedy sam masz przepisy w dupie. I jeszcze ten bezczelny styl trolowania. Dno
jak ktoś nie potrafi wyprzedzić rowerzysty z wymaganym odstępem to nie powinien mieć prawa jazdy
@Szafek7: jak ktoś nie potrafi się powstrzymać przed jeżdżeniem na rowerze po drogach ekspresowych (na których nie wolno jeździć rowerem) to nie powinien poruszać się rowerem po drogach publicznych.
Myślałem, że próbujesz irytująco trolować, ale ty serio jesteś prymitywem "kurła, nikt mi nie będzie mówić co mam robić"
@NieBendePrasowac jakbyś przyjrzał się zdjęciom to mógłbyś zauważyć że na zdjęciu nie ma żadnych aut. Co więcej w jednym komentarzu mireczek napisał że jest to S1 w budowie, ale lepiej wykazać się ignorancją i zwyzywać innych od prymitywów.
@Szafek7: przyznaję, że chwyciłem zarzutkę, ale nie powinieneś dziwić się reakcji na prowokacyjny wpis, bo dobrze zdawałeś sobie z tego sprawę, że tak będzie. Podobnie jakbym zrobił zdjęcie swojego srającego psa na własnej działce z podpisem "hehe, tu nie trzeba po nim sprzątać".
Nie widziałem komentarza, a na zdjęciu nie widać żadnych oznak że droga w budowie (poza brakiem aut)
Test nowych ścieżek rowerowych na Śląsku
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1962
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: GMreSBwWsAAUFDn
Pobierz@Szafek7: jak ktoś nie potrafi się powstrzymać przed jeżdżeniem na rowerze po drogach ekspresowych (na których nie wolno jeździć rowerem) to nie powinien poruszać się rowerem po drogach publicznych.
Myślałem, że próbujesz irytująco trolować, ale ty serio jesteś prymitywem "kurła, nikt mi nie będzie mówić co mam robić"
Nie widziałem komentarza, a na zdjęciu nie widać żadnych oznak że droga w budowie (poza brakiem aut)