Aktywne Wpisy

Paula_pi +10
Ciekawe co robili ludzie w nocy przed włączeniem internetu. Gadali sami do siebie?

tyrytyty +48
tę stronę p----------o, połowa wpisów wieczorami w tygodniu to jest komentowanie jakich gownoprogramów w tv. Ta się j---e z tym a ta z tamtym, wow wow. Ile można czarnolistować ten syf
Jak miałem 16 lat to zastanawialiśmy się kto to ogląda i mieliśmy bekę z boomerów. Teraz wy, k---a, mirki j----e tymi boomerami sami zostaliście. Jesteście jak te rurkowce co chcą na dnie Rowu Mariańskiego tylko żreć i żyć.
ha tfu
Jak miałem 16 lat to zastanawialiśmy się kto to ogląda i mieliśmy bekę z boomerów. Teraz wy, k---a, mirki j----e tymi boomerami sami zostaliście. Jesteście jak te rurkowce co chcą na dnie Rowu Mariańskiego tylko żreć i żyć.
ha tfu

Test nowych ścieżek rowerowych na Śląsku
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_1962
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: GMreSBwWsAAUFDn
Pobierz@Szafek7: jak ktoś nie potrafi się powstrzymać przed jeżdżeniem na rowerze po drogach ekspresowych (na których nie wolno jeździć rowerem) to nie powinien poruszać się rowerem po drogach publicznych.
Myślałem, że próbujesz irytująco trolować, ale ty serio jesteś prymitywem "kurła, nikt mi nie będzie mówić co mam robić"
Nie widziałem komentarza, a na zdjęciu nie widać żadnych oznak że droga w budowie (poza brakiem aut)