Aktywne Wpisy

Notabene +210
Program 800+ został tak źle zrobiony że szkoda strzępić morde, pieniądze które miały iść na potrzeby dzieci są wrzucane w koszty kredytów i inne dziadostwo. Teraz kolejny program, darmowe obiady w szkole, nie zrozumcie mnie źle, 800 zł to bardzo dużo pieniędzy jak na podstawowe potrzeby dziecka i właśnie z tych pieniędzy powinny być finansowane obiady, przez rodziców.
Ogólnie to powinno być na zasadzie bonu lub zwrotu wydatków do 800zł, te pieniądze
Ogólnie to powinno być na zasadzie bonu lub zwrotu wydatków do 800zł, te pieniądze

krdk +393

W dwóch pokojach mam gniazdka internetowe, które posiadają dwa wyjścia rj45 (czyli razem 4, po dwa na gniazdko/pokoj)
W szafce technicznej ze światłowodem mam dwa gniazda rj45 i jeden wtyk rj45.
Nie wiem gdzie umieścić router. W tej szafce jest mega mało miejsca. W środę mam mieć montera (kupiłem światłowód z telewizją).
poradźcie gdzie umieścić router - upychać do szafki technicznej (raczej się nie zmieści, bo jeszcze modem ma być) czy w pokoju na biurku? Jeżeli w pokoju, to jak będzie wyglądało połączenie routera z internetem? Po są dwa gniazda i jeden wtyk rj45 w skrzynce?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@sars_cov_2: nie, minium jeden idzie do piwnicy, choć nie jestem pewien czy nie 2 tam powinny iść. Chyba że w drugim pokoju masz tylko 1 pociągnięty.