Aktywne Wpisy

petugh +1274
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +42
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

tutaj typek wrzuca propagandowa grafike gdzie foto po prawej po prostu pokazuje alarmy w ktorych miastach w izraelu nastaly a nie miejsca uderzenia rakiet
strona ktora widac po prawej to tzofar:
https://www.tzevaadom.co.il/en/
propagandowy wpis ma juz 31 plusow (xD)
tzofar - Tzofar (also spelled Tzeva Adom or צבע אדום in Hebrew) is a popular app and system that provides alerts for sirens and other emergencies in Israel, particularly
@czwartafaza: niezly fikolek, przeciez to izrael nie nalezy do cywilizowanego swiata
Tylko ze za ruskimi nie obstaje usa, ktore nawet nie pzowala ukarać zbrodniarze Netanhaju. Kazdy kto broni izraela jest bezmozgiem bez wiedzy
Itamar Ben-Gvir (minister bezpieczeństwa narodowego):
W sierpniu 2023 stwierdził, że „prawo moje i mojej rodziny do poruszania się po Judei i Samarii jest ważniejsze niż prawo Arabów”
W styczniu 2024 wezwał do migracji mieszkańców Gazy jako jedynego rozwiązania – popierając ideę „koncentracji” ludności .
Bezalel Smotrich (minister finansów, bliskie otoczenie premierów):
Sierpień 2024: zasugerował, że kontrola pomocy humanitarnej do Gazy powinna być restrykcyjna i że dopuszczalne byłoby jej wstrzymanie nawet dla 2 mln
Komentarz usunięty przez autora