Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enten: a ja bym stawiał bardziej prawdopodobną wersję że najpierw się zafiksował w politykę a potem założył się po pijaku że będzie kandydował resztę historii znamy a jakby zaczął fikać już w 2015 roku albo SLD dostałoby się wówczas do sejmu to Maowiecki sr. przejąłby odpowiednią ilość posłów do zawiązania większości ościowej koalicji.
  • Odpowiedz
@enten: programowo bieda z tego okresu pamietam tylko jowy, walić system, zly TVN i parę ogólników w stylu nie jestem ogólnikiem. Nic dziwnego że partia szybko się wykruszyła zlepek wielu grup sklejany na czas wyborów.
  • Odpowiedz
@enten: jak dobrze pamiętam to w ogóle zabawna jest historia jak wylądował na liście PiS. W skrócie:
- wpierw PiS potrzebował głosów, więc mu obiecali sędziów pokoju
- nawet ustawę przygotowali
- ustawę uwalił Ziobro
I teraz uwaga, uwaga zapytany o to dlaczego jest na liście PiSu, skoro PiS nie wprowadził sędziów pokoju, których mu obiecal? Odpowiedział coś w
  • Odpowiedz
@enten: te JOWy to mnie nie przestają bawić.
Mamy je do Senatu i co? Tam to dopiero mamy duopol, bo PiS i opozycja co się musiała w pakt zebrać, żeby mieć szansę na miejsce xD, więc JOWy to dopiero byłoby zabetonowanie Sejmu na dwie duże frakcje. No ale do niego to nie dociera.
  • Odpowiedz
@enten: za popieranie zamordyzmu typu Lex TVN i wchodzenie w dupę PiSowi, ten człowiek się dla mnie skończył i stracił jakikolwiek szacunek.
  • Odpowiedz