Wpis z mikrobloga

"Tusk podzielił społeczeństwo jak nikt inny."

Chłop chyba przez ostatnie 10 lat nie oglądał popisówy Hołeckich, Sakiewiczów, Kłeczków czy Adamczyków którzy zrobili jeden wielki festiwal szczucia.

#sejm #polityka
josedra52 - "Tusk podzielił społeczeństwo jak nikt inny."

Chłop chyba przez ostatnie...

źródło: image

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

uch pięciu gwiazdek też piss wymyślił? Xd

@Ravau23: Nie, ale sprowokował. Między innymi właśnie tymi podziałami. Z resztą ruch jest wycelowany w partię polityczną, a jeśli ktoś faktycznie odbiera atak na partię osobiśćie, to polaryzacja i tak mu nie obca.
  • Odpowiedz
ruch pięciu gwiazdek też piss wymyślił? Xd

@Ravau23: Wyzywaj przeciwników od 12 lat od zdrajców, antypolaków, niegodnych miana Polaka. Płacz gdy ktoś Ci się każe ***** xd Pisowcy to miękiszony i płatki śniegu
  • Odpowiedz
@Ravau23:

ruch pięciu gwiazdek też piss wymyślił? Xd

8 lat n-----------a i szczucia Polaków, zrobienie tuby propagandowej w TV, 8 lat zatruwania ludziom głowy że to my jesteśmy prawdziwymi patriotami, a oni to chcą sprzedać Polskę Niemcom, Brukseli, LGBT, Rosji i wymyśl sobie jeszcze jakiegoś wyimaginowanego wroga. 8 lat kłamstw, afer, przekrętów i rozkradania
  • Odpowiedz
Ja myślę, że te gwiazdki to jednak c--j przy oskarżeniach o "zamach" na samolot rządowy i zamordowanie prezydenta w porozumieniu z Rosją.

@ShmoodeX: Dziwi mnie, że tuskowcy tego nie wyciągają w temacie szczucia, jakie jest im zarzucane. No ale oni nic niestety nie potrafią zrobić z jakimikolwiek kartami jakie mają :|
  • Odpowiedz
psze pani on zaczoł.....

@Ravau23: Chłopie, przecież to ty właśnie próbowałeś takiego argumentu użyć wspominając o ośmiu gwiazdkach xD Ja ci tylko przypominam, że ten ruch zdecydowanie polaryzacji nie rozpoczął, a bardziej był reakcją na takie działania ze strony władz.
  • Odpowiedz
@Ravau23: a dlaczego ten ruch powstał? Biedne pisory, uwzięli się na nich ;(

– Afera wizowa – handel wizami przez MSZ dla obywateli Azji i Afryki.
– Respiratory od handlarza bronią – brak sprzętu mimo zaliczek.
– Maseczki bez atestu – drogie, bezużyteczne, przepłacone.
– Willa+ Czarnka – publiczne miliony na nieruchomości dla
  • Odpowiedz
Chłop chyba przez ostatnie 10 lat nie oglądał popisówy Hołeckich, Sakiewiczów, Kłeczków czy Adamczyków którzy zrobili jeden wielki festiwal szczucia.

@josedra52: Oglądał. Przecież to klasyczny pis "kraść i krzyczeć łapać złodzieja".

Tylko ze jak pokazują wyniki wyborów, społeczeństwo to łyka.
  • Odpowiedz