Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +200
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

@Ravau23: Nie, ale sprowokował. Między innymi właśnie tymi podziałami. Z resztą ruch jest wycelowany w partię polityczną, a jeśli ktoś faktycznie odbiera atak na partię osobiśćie, to polaryzacja i tak mu nie obca.
@Ravau23: Wyzywaj przeciwników od 12 lat od zdrajców, antypolaków, niegodnych miana Polaka. Płacz gdy ktoś Ci się każe ***** xd Pisowcy to miękiszony i płatki śniegu
@EditorTM: Udowodnij xd
8 lat n-----------a i szczucia Polaków, zrobienie tuby propagandowej w TV, 8 lat zatruwania ludziom głowy że to my jesteśmy prawdziwymi patriotami, a oni to chcą sprzedać Polskę Niemcom, Brukseli, LGBT, Rosji i wymyśl sobie jeszcze jakiegoś wyimaginowanego wroga. 8 lat kłamstw, afer, przekrętów i rozkradania
a nie, bo jeszcze jest Putinflacja
i Unia Europejska co tylko chce nas
@Ravau23: to na 99% wymyślili po prostu obywatele patrzac na to co sie dzieje w kraju
@Ravau23: Chłopie, przecież to ty właśnie próbowałeś takiego argumentu użyć wspominając o ośmiu gwiazdkach xD Ja ci tylko przypominam, że ten ruch zdecydowanie polaryzacji nie rozpoczął, a bardziej był reakcją na takie działania ze strony władz.
– Afera wizowa – handel wizami przez MSZ dla obywateli Azji i Afryki.
– Respiratory od handlarza bronią – brak sprzętu mimo zaliczek.
– Maseczki bez atestu – drogie, bezużyteczne, przepłacone.
– Willa+ Czarnka – publiczne miliony na nieruchomości dla
@josedra52: Oglądał. Przecież to klasyczny pis "kraść i krzyczeć łapać złodzieja".
Tylko ze jak pokazują wyniki wyborów, społeczeństwo to łyka.