Aktywne Wpisy
TheDziobaker +332
Ogólnie mam wywalone na dramę z #psiarze ale jedno muszę przyznać: od właścicieli psów strasznie śmierdzi a jak wchodzę do ich mieszkań to czasem zbiera mnie na wymioty. Trochę jak z palaczami którzy nie czują już smrodu fajek.

Itslilianka +35
źródło: temp_file8577276140319855356
Pobierz

Nielegalne finansowanie zza granicy, zaangażowanie SSP w finansowanie "profrekwencyjnych NGOsów, zaangażowanie TVP po stronie jednego z kandydatów. O wszystkim to pisało OBWE. Najprawdopodobniej pisowskie OBWE bo tylko do jednej strony miało zastrzeżenia.
PS. @Ravau23 napisał, że rozumie dlaczego uważasz się za lepszego. Ja z kolei kompletnie tego nie pojmuję. Oprócz ego, nie posiadasz żadnych atutów natury intelektualnej. Jesteś
@RepublikaFederalnaNiemiec: Niby najważniejsze bezpieczeństwo kraju, a wybrali chodzącą hakownie i chuligana na prezydenta xdd Tak to można wierzyć w te ankiety. Pomijam już, że pociągnięcie do odpowiedzialności polityków-przestępców to właśnie jest bezpieczeństwo kraju.
źródło: 1000003727
PobierzCzy myślisz że w tych 17,5% gmin wynik nawrockiego różni się znacząco od średniej w regionie który zaznaczyłes kółkiem?
i w ogóle mogliby cofnąć to co Pis wprowadził że byle dyplom jest równie ważny co stary egzamin
Czy spodziewasz się że wynik nawrockiego w gminach w których pis wyłudził spis wyborców znacznie odbiegają od średniej w regonie?