Aktywne Wpisy

iTuTego +601
Mirki zaginęła znajoma, wstawiam za zgodą jej Mamy.
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
Dziewczyna ma na imię Iza i zaginęła w Holandii, nie ma z nią kontaktu od 1 czerwca.
Proszę o jakieś udostępnianie lub plusik pod zasięgi.
Dzięki z góry.
#holandia #zaginieni #wykopefekt
źródło: temp_file7692371598510606434
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
źródło: image
Pobierz

Otóż wg mnie rozliczenia to jedna z najważniejszych rzeczy, to jest miara standardów państwa prawa, autorytetu państwa, wiarygodności wobec obywateli, to kwestia cywilizacyjna, moralna, instytucjonalna
To element kultury demokratycznej, ochrony przed przyszłymi naduzyciami, przykład dla przyszłych pokoleń polityków.
Nie dziwię się że PiSowcy i ich dziennikarze próbują to wykpić, albo przedstawić że na takich rzeczach to zależy tylko betonowi i silnym razem.
Ale prawda jest taka że oprócz komponentu emocjonalnego dużo ważniejszy jest kompotnet logiczny i moralny
#polityka #sejm
źródło: 1000070589
PobierzTwój strach przed zwykłą statystyką jest ciekawy.
Czy unikasz odpowiedzi na pytanie ze względu na to że go nie zrozumiałeś czy zdajesz sobie sprawę jak wygląda ta statystyka?
Jak myślisz czy istnieje różnica w ilości głosów na Nawrockiego w gminach w których PiS wyłudził spis wyborców?
Jaki odchył procetowy w miejscu gdzie samorzadowcy złamali prawo przy organizacji wyborów w stosunku do gmin gdzie prawo nie zostało złamane byłby dla ciebie niepokojący?
@ifnot: jak chcesz to osiągnąć bez rozliczenia osób odpowiedzialnych za psucie państwa w tym wymiaru sprawiedliwości?
Natomiast wiesz że istnieją różnice. To też ciekawe.