Animacja połączona z trzech opowieści z trzech dziejów ludzkości. Predator poluje na Wikingów na mroźnej północy, walczy z samurajami w feudalnej Japonii oraz niszczy pilotów myśliwców podczas IIWŚ.
Bawiłem się dobrze jak na porządnym kinie sensacyjnym, albo dobrym sezonie Love, Death & Robots. Historyjki wciągające a walki fajnie pomyślane. Brutalny choć czasami zabawny z ciekawymi bohaterami, śmiało oglądać. Na minus klatkowanie animacj - 7 fpsów ;) i miejscami naprawdę mi brakowało tych kilku klatek animacji więcej.
@WLADCA_MALP: zacząłem oglądać i aż musiałem sprawdzić czy nie mam jakichś problemów z internetem. Pewnie się po chwili przyzwyczaję bo obejrzałem może 3 minuty. Zjem śniadanie i trzeba będzie skończyć bo czytam same pozytywne opinie.
Predator: Killer of Killers
Reżyseria: Dan Trachtenberg, Joshua Wassung
IMDb: 7.7/10
https://www.imdb.com/title/tt36463894/
animacja, thriller, SF
Animacja połączona z trzech opowieści z trzech dziejów ludzkości. Predator poluje na Wikingów na mroźnej północy, walczy z samurajami w feudalnej Japonii oraz niszczy pilotów myśliwców podczas IIWŚ.
Bawiłem się dobrze jak na porządnym kinie sensacyjnym, albo dobrym sezonie Love, Death & Robots. Historyjki wciągające a walki fajnie pomyślane. Brutalny choć czasami zabawny z ciekawymi bohaterami, śmiało oglądać.
Na minus klatkowanie animacj - 7 fpsów ;) i miejscami naprawdę mi brakowało tych kilku klatek animacji więcej.
źródło: 05_ware_payoff_digital_1sht_displus_ac75cd4e
Pobierz