Wpis z mikrobloga

To jest p------e w jakiej on wtedy był formie. Pamiętam, że tym meczem z Augsburgiem byli nawet zainteresowani zwykli janusze ktorzy nawet nie wiedza co to bundesliga xD ,,Ale coś tam słyszeli o tym rekordzie co moze Lewy pobic". Do takiego poziomu żaden z tych robaków z obecnej kadry nigdy nie dobije, nie chce nawet myslec co by bylo gdyby nie kontuzja z Andora

#mecz #reprezentacja
Emes63 - To jest p------e w jakiej on wtedy był formie. Pamiętam, że tym meczem z Aug...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Emes63: i ten gikiewicz, ktory probowal mu ten rekord z----c, ale nie pyklo xD (tak, wiem, taka jego rola, w koncu gral w przeciwnej druzynei, ale still lubie sie podsmiechiwac z tego xD)
  • Odpowiedz
@Emes63: z aktualnych piłkarzy którzy grają? Zalewski i Szymański są pewnie najwyżej, a są lata w tyle za Robertem

Fenomen, zbyt perfekcyjny pod względem sportowym żeby polacka myśl (szkoleniowa jak i kibice) byli w stanie go w ogóle docenić
  • Odpowiedz
@coccolino_: Tez mnie cieszyło że puścił tego gola. Giki wtedy tak się starał jakby myślał, że dzięki temu zapisze się w histori jako ten co strzelił tego 41 gola. Tak samo cieszył mnie gol Lewego jak to że Rafałek go puścił.
  • Odpowiedz
@Emes63: Jakby Lewy się urodził we Francji, to już miałby cały stos medali z MŚ, ME, IO. A tak może się pochwalić 1/4 Euro 2016 + 1/8 MŚ 2022 ( ͡º ͜ʖ͡º). Reszta repry zdaje się niezbyt go lubi, bo pewnie próbował naganiać do treningów, a im się nie chce - nikt się za nim specjalnie nie wstawia. Do tego wódki nie pił, więc konfident
  • Odpowiedz