Michał... (bierze dramatyczny wdech) ja cię bardzo szanuję jako selekcjonera, jako człowieka, ale ja muszę to powiedzieć. Bo Polacy tego nie rozumieją. Czy ty masz, przepraszam bardzo, honor i godność człowieka? (KLATKA MOCNO WYPIĘTA, WYPIEKI NA TWARZY.) Jak ty możesz zabierać opaskę kapitańską największemu słońcu naszego futbolu, Robertowi Lewandowskiemu? Przecież to jest facet, który przez piętnaście lat dźwigał tę reprezentację na plecach! (GŁOS PODNIESIONY). On zasługuje na szacunek, na pomnik, na chwałę a nie na takie traktowanie! To jest lider, to jest kapitan, to jest historia tej kadry! I ja pytam, gdzie tu jest logika, gdzie tu jest etos, gdzie tu jest elementarna sprawiedliwość sportowa? #mecz #kanalsportowy #reprezentacja
@Epiktetlol nie wiem kto jak się zachował, ale kadra do zamknięcia. Brak PZPNu. Wznowić za jakieś min. 15 lat. Inaczej bezsensu. Oczywiście poleciałby minusy i agresywne głosy wobec mnie. To nie tak że nie lubię piłkę, ale ta narodowa, reprezentacyjna trawi jzu tyle problemów, a pieniądze tam są wyciągane, że to się jzu nie mieści. Wszyscy się do tego przyzwyczailiśmy jak do patologii. Piłka to piękny sport.
#mecz
#kanalsportowy
#reprezentacja
źródło: 16405908286e3777cd0550800c015bc8
Pobierz